Teemu Pukki poikkeuksellisessa vedossa – tehokkain alku Norwichissa 37 vuoteen

Suomen maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukin maalivireelle ei löydy pysäyttäjää. Kesällä Englannin Mestaruussarjan Norwichiin siirtynyt Pukki viimeisteli kauden kuudennen osumansa lauantaina Queens Park Rangersia vastaan.

Videolla Teemu Pukin maali Viroa vastaan.

Pukki on pelannut Norwichissa kymmenen ottelua, yhdeksän Mestaruussarjassa ja yhden liigacupissa. Suomalainen on tehokkain Norwich-pelaaja kauden ensimmäisessä kymmenessä ottelussa 37 vuoteen.

Viimeksi samanlaiseen alkukauden tehokkuuteen pystyi Norwich-paidassa pystyi Ross Jack kaudella 1981-82. Jack iski kyseisellä kaudella lopulta yhteensä 14 maalia ja oli joukkueensa paras maalintekijä.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke on mielissään suomalaisen vireestä, mutta korosti koko joukkueen tärkeyttä.

– Kyllä, Teemu Pukki on tällä hetkellä liekeissä. En halua, että joukkueemme on vain yhden pelaajan varassa, totta kai olen ylpeä, että meillä on Teemu, mutta meidän pitää pelata joukkueena, Farke totesi QPR voiton jälkeen.

Norwichin kausi jatkuu tiistaina, kun se kohtaa Englannin liigacupissa kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Wycomben. Edellisellä kierroksella Norwich kaatoi Valioliigaseura Cardiffin lukemin 3-1.

Lue myös:

    Uusimmat