Ebballa, 21, oli pitkä matka pysäkiltä kotiin – ymmärtäväinen bussikuski vei naisen suoraan kotiovelle yön pimeydessä: "Totta kai autan"

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ruotsalainen Ebba Kvarnström, 21, oli bussissa matkalla kotiinsa Torslandaan Göteborgin läänissä Lounais-Ruotissa. Hänellä oli pitkä kävelymatka kotiinsa bussipysäkiltä. Kuljettaja päätti ajaa hänet koko matkan kotiin, kotiovelle asti. Nyt Kvarnström kiittää kuljettajaa sosiaalisessa mediassa.

– Haluan antaa valtavan suuren kiitoksen kuljettajalle siitä, että hän ymmärsi tilanteeni, Kvarnström sanoo Expressille.

Kello oli kaksi aamuyöllä ja Kvarnström istui Röd Express -bussissa matkalla kohti kotikuntaansa Torslandaa.

– Asun aivan Torslandan perukoilla. Se vuoro, jolla yleensä matkustan, ei enää kulkenut, joten minulla oli aika pitkä matka kotiin bussipysäkiltä.

"Minä hoidan tämän"

Kvarnström oli viimeinen matkustaja bussissa. Hän kysyi kuljettajalta, olisiko mitenkään mahdollista, että hän veisi Kvarnströmin suoraan kotiin asti, jotta hänen ei tarvitsisi kävellä pimeässä pitkää matkaa.

– Kuljettaja vastasi heti, että ilman muuta. Minä hoidan tämän, Kvarnström sanoo Expressinille.

Kvarnström teki päivityksen asiasta Grannar i Torslanda -Facebook-ryhmään. Hän antaa kuljettajalle päivityksessään "Päivän ruusun".

Kuljettajan henkilöllisyys vielä pimennossa

Päivitys on saanut sosiaalisessa mediassa suuren huomion. Kvarnström ei ole onnistunut saamaan selville, kuka kyseinen kuljettaja on.

– En muista hänen nimeään, mutta muistan, että hän kertoi hänellä olevan kaksi tytärtä. Hän sanoi ymmärtävänsä, miltä vanhemmista tuntuu, kun tytär on yksin yöllä ulkona pimeässä. Totta kai autan, hän sanoi.

Kvarnström haluaa kiittää kuljettaa lämpimästi.

– Lähetän hänelle jättimäisen kiitoksen, että hän oli niin avulias ja ymmärsi minun tilanteeni. Hän puhui minulle koko matkan ja oli tosi mukava. Monet ovat itsekkäitä ja tuntuu, että useinkaan ei tapaa näin anteliaita ihmisiä.

"Vähän lisää myötätuntoa liikenteeseen"

Röd Express-busseja operoivan Västtrafik -yhtiön edustaja sanoo Expressenille, hän yrittää maanantaina löytää Kvarnströmin kotiin vieneen kuljettajan ja välittää tälle Kvarnströmin terveiset.

– On todella hienoa, että hän haluaa muistaa kuljettajaa. On kaunista, että liikenteeseen tulee vähän lisää myötätuntoa, sanoo viestintäpäällikkö Mette Ramquist Västtrafik-yhtiöstä.

Lue myös:

    Uusimmat