Eat.fi: TOP 5 suosituimmat ravintolat juuri nyt – yllättääkö ykkönen?

Kuumimpien ja haetuimpien helsinkiläisravintoloiden kärkeen on noussut meksikolainen Patrona, paljastavat Eat.fi -palvelun kävijätilastot alkuvuodelta 2013. Katso, mitkä muut ravintolat kiinnostavat kansaa juuri nyt.

Eat.fi -palvelussa tutkitaan ja arvioidaan ahkerasti suomalaisia ravintoloita. Kävijätilastojen mukaan tietyt ravintolat kiinnostavat palvelun käyttäjiä viikosta toiseen, kun toiset nousevat kävijätilastojen kärkeen esimerkiksi vain tiettyinä sesonkeina.

Alkuvuoden 2013 -tilastoissa yksi ravintola on kuitenkin ollut ylitse muiden kiinnostavuudessaan. Kyseessä on aitoa meksikolaisia makuja tarjoileva helsinkiläisravintola Patrona Modern Mexican Kitchen, joka on pysytellyt kävijätilastojen kärkipaikalla vuoden ensimmäisestä viikosta tähän päivään. Sesongin mukaisesti Eat.fi:n palvelun käyttäjiä näyttäisivät kiinnostavan myös erilaiset bliniravintolat ja runsaasti kiinnostuneita katseita on kerännyt myös joulukuussa Helsinkiin avattu Studioravintola Paksu.

Kärkikymmenikössä ovat pysytellet viikosta toiseen myös Helsingin parhaiksi ravintoloiksi Eat.fi-palvelussa arvioidut Chef & Sommelier sekä Ravintola Ask.

Eat.fi -palvelun suosituimmat ravintolat tammi-helmikuussa 2013

1. Patrona Modern Mexican Kitchen, Helsinki - Eat.fi

2. Studioravintola Paksu, Helsinki - Eat.fi

3. Lemon Grass, Helsinki - Eat.fi

4. Ravintola Blinit, Helsinki - Eat.fi

5. Pure Bistro, Helsinki - Eat.fi

Petra Kiiski/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja