E-urheilija lyyhistyi kesken raivokkaan voitonjuhlinnan – kieriskeli maassa tuskissaan

21-vuotias Alex "Cakeassault" Strobel voitti Yhdysvalloissa järjestetyn suurturnauksen Riptiden. Voitonjuhlat päättyivät kuitenkin karmealla tavalla, kun Strobel romahti kesken raivokkaan juhlinnan tuskissaan maahan. Aiheesta kertoo CBS Sports.

Turnauksessa oli mukana yli 200 pelaaja ja Strobel juhli voittoa Rivals of Aether -pelissä. Hän nousi vauhdilla ylös voiton varmistuttua ja alkoi juhlimaan raivokkaasti. Strobel romahti yhtäkkiä tuskissaan maahan ja yleisö ihmetteli, että mitä oikein oli tapahtunut. 

Strobel vahvisti myöhemmin, että hänen olkapäänsä oli mennyt sijoiltaan juhlinnan tiimellyksessä, mikä johti voimakkaaseen kipureaktioon. Hän nousi hetkeä myöhemmin ylös ja nosti terveen kätensä juhlivalle yleisölle. Riptiden voitto merkitsisi sitä, että hän olisi maailman paras pelaaja Rivals of Aether -pelissä.

Cleveland Clinicin tietojen mukaan Strobelin tasoinen pelaaja tekee otteluiden aikana noin 600 komentoa minuutissa. Se voi johtaa useisiin erilaisiin vammoihin, jos pelaaja ei pidä huolta fyysisestä terveydestään. Strobel kertoi itse Twitterissä, että hänen vointinsa on hyvä olosuhteet huomioiden.

Alla olevalla twiitillä video tapahtuneesta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja