Baywatch palkittiin huonoille elokuville omistetussa gaalassa – The Rock vastaanotti palkinnon naureskellen

Dwayne Johnson palkittiin huonoille elokuville omistetussa Golden Raspberry Awards -gaalassa.

Vapaa-ottelija ja näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnson palkittiin Golden Raspberry -palkinnolla, joita jaetaan aina päivä ennen Oscar-gaalaa vuoden huonoimmille elokuvasuorituksille. Johnson pokkasi palkinnon elokuvastaan Baywatch, joka palkittiin "Elokuva, joka on niin huono, että se on hyvä" -kategoriassa.

Näyttelijä ei kuitenkaan palkinnosta hätkähtänyt, vaan myöntää itsekin Baywatch-elokuvan olleen surkea. Hän ilmoitti palkinnostaan ylpeänä sosiaalisessa mediassa.

– Siisteintä tässä koko asiassa on tämä: elokuva oli niin huono, että he joutuivat luomaan täysin uuden kategorian. Uusi kategoria on elokuva, joka on niin mätä, että lopulta rakastut siihen, Johnson naureskelee Twitterissä julkaisemallaan videolla.

Johnson sanoo videolla, että uusi Baywatch tehtiin hyvin tarkoituksin, mutta maaliin ei osuttu. Lopuksi hän kiittää fanejaan ja kriitikoita, kuten palkintojen vastaanottamiseen kuuluu.

Razzie-gaalanakin tunnettu juhlallisuus palkitsi Emoji-elokuvan neljällä pystillä, mukaan lukien huonoin elokuva -palkinnolla. Tom Cruise sai kunnian vastaanottaa huonoimman näyttelijän palkinnon roolistaan elokuvassa The Mummy - Muumio.

Lähde: Newsweek

Lue myös:

    Uusimmat