Duudsonit yllättyivät idoleistaan – ennakkokäsitykset romukoppaan

Duudsoneiden tuoreimmassa jaksossa jatketaan rämäpäiden matkaa Gumballissa.

Viime jaksossa Duudsoneiden matka meinasi tyssätä alkuunsa, kun heidän elefanttiautonsa meni rikki jo ennen ensimmäistä etappia.

Auto saatiin kuntoon ja matka jatkui koko porukalla.

Duudsoneille mieleenpainuneimpia hetkiä Gumballissa ovat seikkailut eksoottisissa paikoissa. Tärkeimpänä muistona uniikista tapahtumasta ovat kuitenkin ihmiset.

– Se yhdessä oleminen autossa on niin tiivistä. On hauskaa, kuinka siihen rytmiin tottuu yhtäkkiä. Aamulla aikaisin ylös ja sitten istutaan koko päivä autossa. Ja se on yllättävää, kuinka kivaa siellä on, HP kertoo.

Myös Jukan mielestä Gumballin osanottajat ovat aivan omaa luokkaansa. Joukossa on myös monia Duudsoneiden lapsuudenajan idoleita.

– On Tony Hawkia ja muita tähtiä, joita on seurannut nuorena. On todella hienoa, että kaikki ovat samalla viivalla ja fiilistelevät samoja kokoemuksia ja paikkoja. Se yhteishenki on upea. Olemme aina päässeet siihen todella mukavasti sisään, Jukka kertoo.

Myös uusiin ihmisiin tutustuminen on Duudsoneille yksi Gumballin parhaista puolista.

– Mukana on myös vaikka saudiarabialaisia, joista saattaa olla aivan eri ennakkokäsitys kuin millaisia he sitten ovat. Kun kaikkien kanssa pääsee puhumaan enemmän, tutustuu samalla näihin persooniin, Jukka intoilee.

Duudsonit Subilla torstaisin klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat