Duudsoneiden ensimmäisestä sarjasta jo 20 vuotta – Jukka Hildén julkaisi kuvia vuosien takaa

Pohjalaiset hurjapäät ovat kohdanneet menestyksestä huolimatta myös epätoivon hetkiä

Stunteista ja kepposista tunnetun ryhmän ensimmäinen oma tv-sarja alkoi vuonna 2001.

Duudsonit-jäsenet, Jarno "Jarppi" Leppälä, Jarno Laasala, HP Parviainen ja Jukka Hildén ovat tunteneet toisensa lapsesta saakka. Pohjanmaalainen stuntti- ja kepposteluryhmän ensimmäinen ohjelma julkaistiin vuonna 2001. 

Extreme Duudsonit oli MoonTV-kanavan tuottama televisiosarja, josta tuli suuri menestys. Myöhemmin ohjelmaa esitettiin myös Nelosella.

Chachi-vaimonsa kanssa perheenlisäystä parhaillaan odottava Hildén julkaisi Instagram-tilillään liudan kuvia vuosien takaa. Kuvien yhteydessä mies muistelee rämäpäisen ryhmän uran alkuaikoja. 

– 20 vuotta Duudsoneita. Katsotaan, mitä keksitään seuraavaksi 20 vuodeksi. Veljiä ikuisesti, hän kirjoittaa kuvien yhteydessä. 

Vuosien aikana Duudsonit ovat tähdittäneet lukuisia tv-sarjoja kuten Posse, Duudsonit tuli taloon  sekä Duudsonit: Päällikkö.

Toisensa lapsesta asti tuntenut nelikko on puhunut julkisuudessa aikaisemmin ystävyydestään. He ovat tehneet töitä yhdessä päivittäin, ja silti riitelevät hyvin harvoin.

– Syy miksi tämä on pysynyt kasassa näin pitkään ja miksi olemme välttyneet turhilta riidoilta on se, että kunnioitamme toisiamme. Se estää sen, ettei ihan mitättömistä asioista taistella, Jarno Laasala kertoi MTV Uutisille vuonna 2014.

Hänen mielestään nelikon vahvuus on se, että he tuntevat toisensa läpikotaisin.

– Olemme pystyneet kääntämään vastoinkäymisetkin voitoiksi. Tunnemme toisemme todella hyvin ja side välillämme on vahva. Se ei katkea helpolla, kun se tulee lapsuudesta asti, Duudsoni kuvaili.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja