Dramaattinen loukkaantuminen Gladiaattoreissa – Riikan kilpailu päättyy kivuliaasti

1:29
Gladiaattorit-kilpailija Riikka loukkaa sormensa kesken kilpailun.

Gladiaattorit-kilpailijan taival päättyy loukkaantumiseen. 

Gladiaattorit palaa tauon jälkeen MTV3-kanavalle 1. kesäkuuta. Ohjelma nähdään jatkossa lauantaisin ja sunnuntaisin kello 19.30.

Lauantain jaksossa nähdään dramatiikkaa, kun kilpailija Riikka loukkaantuu eikä pysty jatkamaan kilpailua. Hän loukkaantuu tehtävässä, jossa kilpailijat kulkevat kapeaa kävelysiltaa pitkin ja väistelevät suuria vaijereiden varassa heiluvia palloja, joita gladiaattorit työntävät heitä päin.

Yksi palloista osuu Riikkaan ja hän putoaa hurjan näköisesti alas. Hän jää makaamaan tuskaisen näköisenä ja ensihoitajat rientävät paikalle. Riikan sormi näyttää vuotavan runsaasti verta.

Pian selviää, että sormessa on niin paha haava, että se on operoitava. Riikan kilpailu jää kesken ja hänen paikkansa ottaa varakilpailija.

– Kun horjahdin, yritin ilmassa automaattisena reaktiona napata jostain kiinni. Sormi räpsähti tukitelineeseen ja siinä oli sellainen ruuvi. Lähdetään operoimaan sormi kuntoon, Riikka kertoo.

– Sellaista sattuu, urheilu on urheilua. Tällaisissa lajeissa kun on vauhtia ja vaarallisia tilanteita niin kaikenlaista voi sattua, vaikka kuinka ennakoisi. Ainakin voi olla ihan tyytyväinen omiin suorituksiin tähän asti, hän toteaa.

Gladiaattorit MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaina ja sunnuntaina klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja