Mainos

Draama ja suuret tunteet valtaavat Love Island -villan – miehet joutuvat tekemään raastavan valinnan: "Mä en tiedä, miten mä sanoisin tämän"

0:54
Saaren uudet sinkut sekoittavat miesten päät. Samaan aikaan toisella villalla naiset pohtivat kohtaloaan.

Love Island Suomi -ohjelmassa on edessä totuuden hetki, kun miehet valitsevat parinsa villan uusista ja vanhoista naisista. 

Love Island Suomi -ohjelman dramaattinen viikko on tulossa päätökseensä. Tällä viikolla ohjelmassa nähtiin, kuinka villan tuttu naiskuusikko vietiin yllättäen muutamaksi päiväksi pois rakkauden saarelta ja heidän tilalleen saapui kuusi täysin uutta naista. 

Jännittävän viikon huipentavassa jaksossa nähdään, kuinka villan miehet joutuvat tekemään järisyttäviä valintoja, kun heidän täytyy valita parinsa uusien ja vanhojen naisten joukossa. Villan alkuperäisten naisten on aika palata villaan ja kohdata parinsa saaden tietää heiltä, jatkuuko yhteinen matka vai onko heillä edessään kotimatka. 

Jaksossa seurataan muun muassa kuinka OliverJuho sekä Aku painivat omien valintojensa kanssa. Oliver on ollut jo muutaman viikon ajan entisen parinsa Nean kanssa keskellä kauden suurinta suhdesoppaa, mutta mies on vaikuttanut haluavan edelleen yrittää suhdetta Nean kanssa. Muut saarelaiset ovat pyrkineet auttamaan Oliveria pääsemään selvyyteen tunteistaan. 

Myös Juhon ja tämän parin Jennin tilanne on kutkuttava, sillä ennen naisen lähtöä toiseen villaan pari oli juuri saanut aluilleen orastavan suhteensa. Illalla nähdäänkin suuria tunteita, kun Juho kertoo päätöksestään. 

– Mä en oikein tiedä, miten mä sanoisin tämän, koska tämä on ihan hemmetin vaikeaa. 

Aku puolestaan on ollut erittäin kiinnostunut Neasta ja kamppailee omien tunteidensa kanssa. 

– Siis siitä olen varma, että mä omasta puolestani teen nyt tämän päätöksen, tämä ei ole kenenkään muun kuin mun juttu ja oman tunteen mukaan tässä menee. Mutta se, mikä helkkari se oma tunne on, niin siitä ei ole hajuakaan. 

Oliver painii samanlaisten ajatusten kanssa. 

– Tämä on mun viimeinen mahdollisuus tuoda mun tunteet esiin, eikä mulla ainakaan mitään hävittävää ole. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:15

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja