Mainos

Totuuden hetki on koittamassa – Love Island -villan naiset pelkäävät tulevaisuuttaan rakkauden saarella: "Se olisi pahinta"

0:54
Saaren uudet sinkut sekoittavat miesten päät. Samaan aikaan toisella villalla naiset pohtivat kohtaloaan.

Love Island Suomi -villalta pois viedyt naiset ovat epävarmoja ja ahdistuneita tulevasta. 

Love Island Suomi -ohjelmassa on eletty tällä viikolla käänteentekeviä hetkiä, kun villan vanha naiskuusikko vietiin muutamaksi päiväksi pois rakkauden saarelta ja tilalle tuotiin kuusi täysin uutta naista. 

Tutut kuusi naista ovat eläneet keskenään varavillalla ja spekuloineet kiivaasti sitä, mitä oikealla villalla todellisuudessa tapahtuu. Naiset ovat levottomia ja ahdistuneita siitä, mitä tuleman pitää, sillä he pelkäävät uusien naisten hurmanneen heidän parinsa. 

– Mua jännittää, Vanessa toteaa muiden naisten kompatessa. 

Sofia puolestaan toteaa, että hänellä on ikävä pariaan Eetua ja että hänestä on tuntunut kummalliselta, kun mies ei ole nukkunut hänen vieressään. 

Jennillä on orastava suhde parinsa Juhon kanssa, joka alkoi lupaavasti ja molemmat ovat vaikuttaneet erittäin kiinnostuneilta toisistaan. Nyt Jenni kuitenkin pelkää, että he eivät tule pääsemään orastavaa suhdetta pidemmälle, mikäli Juho päätyy valitsemaan vierelleen jonkun villan uusista naisista. 

– Pahinta mitä siellä voisi olla vastassa olisi, että mut olisi periaatteessa kokonaan unohdettu, että tavallaan olisi löytynyt sellaisia tyyppejä, jotka olisivat täysin korvannu (mut). Että olisi joku ihan samanlainen, eikä sua haluta enää takaisin. Se olisi ehkä kaikista pahinta, Jenni pohtii. 

Myös Nikita miettii omaa tilannettaan parinsa Tommyn kanssa. Pari otti yhteen villalla ennen naisen lähtöä toiseen villaan. Nyt Nikita pelkää, että Tommy ei halua enää yrittää hänen kanssaan, vaan on löytänyt itselleen paremman parin uusien naisten joukosta. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:15

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja