Donna keksi niksin, jolla pitää lapsensa kiireisinä – lopputulos hulvaton katastrofi: "Oletin, että tämä on nerokas ratkaisu, mutta selvästi se ei ole sitä"

Donna Evans oletti, että pieni määrä maalia pitäisi hänen lapsensa tyytyväisenä hänen työpuhelunsa ajan. Naisen "nerokas äitiniksi" päättyi kuitenkin huikeaan sotkuun.

Donna Evans, 32, keksi "nerokkaan tavan" pitää lapsensa kiireisinä. Naisen suunnitelma kuitenkin meni huvittavalla tavalla pieleen, kertoo Metro.

Englantilainen Donna teki töitä kotoa, ja hänen piti keksiä lapsilleen tekemistä videoneuvottelun ajaksi. Nainen päätti pukea 7-vuotiaan tyttärensä Hallien ja 3-vuotiaan poikansa Isaacin uima-asuihin ja panna heidät tyhjään kylpyammeeseen taidetarvikkeiden kanssa.

– Yleensä lapset ovat melko hyväkäytöksisiä, Donna kuvailee.

– Oletin, että tämä on nerokas niksi ja ratkaisu, mutta selvästi se ei ole sitä.

Oletti keksineensä "nerokkaan tavan" pitää lapset kiireisinä

Donna ajatteli, että vesiliukoiset maalit ja paperit pitäisivät lapset tyytyväisinä hänen puhelunsa ajan, ja sotkutkin olisi helppo siivota puhelun lopuksi. Nainen oli aiemmin käyttänyt samaa kikkaa, ja se oli osoittautunut menestyksekkääksi: maaliroiskeet jäivät ammeeseen, ja ne oli helppo pestä.

Donna puristi maaleja lautaselle olettaen, etteivät lapset saisi pienen maalimäärän kanssa tehtyä kovin suurta sotkua. "Nerokas maali-idea" muuttui kuitenkin pian täysimittaiseksi värikatastrofiksi.

– Kuulin heidän nauravan, mutta oletin, että he vain leikkivät ja heillä on hauskaa, Donna kuvailee videoneuvottelunsa aikaisia tapahtumia.

"Hallie oli jopa pessyt Isaacin pään maalilla"

Mirrorin mukaan videoneuvottelu kesti vartin. Kun Donna puhelunsa jälkeen palasi kylpyhuoneeseen, hän sai havaita, että lapset olivat peittäneet ammeen ja itsensä maaliin. Myös seinissä oli vihreä maalikerros.

– Hallie oli jopa pessyt Isaacin pään maalilla! He olivat maalin peitossa, ja heidän ihossaan oli vihreä sävy parin päivän ajan. Minun oli kuitenkin pakko nauraa. He vain toimivat kuten lapset, Donna sanoo.

Donnan virheeksi osoittautui vihreä maalipurkki: hän oli unohtanut putelin kylpyhuoneeseen. Lapset olivat huomanneet purkin ja tarttuneet tilaisuuteen.

"En tiennyt yhtään, mistä aloittaisin siivoamisen"

Lapset tarvitsivat kaksi suihkua, jotta heidän ihonsa puhdistui.

– En tiennyt yhtään, mistä aloittaisin siivoamisen. He olivat saaneet maalia aivan kaikkialle! Tietysti tämä oli heistä hulvatonta ja lopulta minä nauroin heidän kanssaan. He näyttivät niin hupsuilta hymyillessään leveästi kirkkaanvihreine ihoineen, Donna sanoo.

Yhdessä asiassa nainen kuitenkin oli oikeassa: sotku irtosi suhteellisen helposti kylpyhuoneen pinnoista.

– Lopulta se irtosi myös kylpyammeesta, valkaisuaineen ja jynssäyksen avulla. Olen yllättynyt, ettei siitä jäänyt tahroja, Donna kuvaa.

Nainen kuitenkin kertoo oppineensa läksynsä: hän ei aio antaa lapsilleen maaleja lähiaikoina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja