Donald Trump tapasi Christian Balen, sekoitti Bruce Wayneen– "Ja minä vain leikin mukana!"

Donald Trump ja Kanye West tapasivat valkoisessa talossa – sirkushan siitä tuli 1:19
Donald Trump ja Kanye West tapasivat ja aiheuttivat suuren mediamylläkän.

Christian Bale väittää, että Donald Trump on aikanaan luullut näyttelijän olevan oikeasti kuuluisa roolihahmonsa Bruce Wayne.

Batman-elokuvista tuttu näyttelijä Christian Bale epäilee Donald Trumpin sekoittaneen hänet roolihahmoonsa.

Vuonna 2012 Balen tähdittämää Batman-elokuvaa Yön ritarin paluu kuvattiin myös New Yorkissa Trump Towerissa. Donald Trump itse vaati saada tavata Balen kuvausten jälkeen. 

– Luulen, että hän luuli minun olevan Bruce Wayne, koska olin pukeutunut Bruce Wayneksi. Hän puhui minulle kuin Bruce Waynelle, ja minä vain leikin mukana. Se oli melko viihdyttävää, Bale sanoo.

– Minulla ei ollut silloin aavistustakaan, että hän joskus keksisi pyrkiä presidentiksi. 

Trump hakeutuu kuvausten liepeille mielellään muutenkin. Hän on näyttäytynyt esimerkiksi Yksin kotona -elokuvan jatko-osassa sekä Zoolanderissa.

Näyttelijä Matt Damon kertoi vuonna 2017 Hollywood Reporterille, että Naisen tuoksu -elokuvaan jouduttiin kirjoittamaan kokonainen kohtaus, jotta Trump sai kävellä ohi. 

– Siinä joutuu hukkaamaan tunnin päivästään turhanpäiväiseen kohtaukseen: Donald Trump astuu sisään ja Al Pacino sanoo: "Hei, herra Trump!" – häntä piti kutsua nimeltä – ja sitten hän poistuu, Damon päivitteli. 

Lue myös:

    Uusimmat