DJI:n ensimmäinen action-kamera on 379 euron Osmo Action

Muun muassa valokuvauskoptereistaan tunnettu DJI on julkaissut ensimäisen action-kameransa. Osmo Action tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia 379 euron hinnalla.

DJI:n ensimmäinen action-kamera Osmo Action sisältää kaksi näyttöä. Pienikokoisen kameran takana on 2,25 tuuman värillinen kosketusnäyttö kameran ohjastamista varten ja edessä 1,4 tuuman niin ikään värillinen näyttö omakuvia ja vlog-videokuvausta varten.

Osmo Actionin kameran tarkkuus on 12 megapikseliä ja se on varustettu 1/2.3″-kennolla ja CMOS-sensorilla. Parhaimmillaan se kykenee 4K-laatuiseen videokuvaan 60 ruudun sekuntinopeudella (100 megabitin bittitaajuus) tai 30 ruudun sekuntinopeudella 4K HDR -laatuisena. Kamera tukee myös DJI:n Rocksteady-kuvanvakautusta, joka toimii kuvaustarkkuudesta riippumatta.

Kuten olettaa saattaa, on Osmo Action vedenpitävä ja tukee sekä Wi-Fi-yhteyksiä että Bluetoothia. Kameraa ohjataan DJI:n älypuhelinsovelluksella ja se on yhteensopiva useimpien alustojen, esimerkiksi GoPron hyödyntämien, kanssa. Omiakin kiinnikkeitä, alustoja ja lisäosia on toki saatavilla esimerkiksi vedenalaiseen kuvaukseen.

DJI Osmo Action on nyt saatavilla DJI:n verkkokaupasta. Se ilmestyy valittujen jälleenmyyjien valikoimiin 22. toukokuuta 379 euron hintaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja