Disney-tähti Bella Thorne liittyi OnlyFans-sivustolle ja tienasi vuorokaudessa miljoonan: "Ei, en tee alastomuutta"

Disney-tähden fanisivustolle pääsee 17 eurolla kuukaudessa. 

Disney-tähti Bella Thorne on yksi julkisuuden henkilöistä, jotka ovat liittyneet OnlyFans-sivustolle.  Sivustolla jaetaan sisältöä faneille maksua vastaan. Kerrotaan, että sisältö on usein seksuaalisävytteistä.

Näyttelijä ei ole lainkaan peitellyt liittymistään sivustolle, vaan hän on kertonut asiasta avoimesti julkisuudessa. Hän myös julkaisi Instagram-päivityksen asiasta. Kuva on peräisin Paper-lehden jutussa, jossa kulkee otsikko "Bella Thorne liittyi OnlyFansiin". 

– Kiitos Paper-lehti. Olen innoissani siitä, että saan puhua naisen kehon liittyvän häpeästä ja  seksin takana olevasta politiikasta, Thorne kirjoitti päivityksensä yhteyteen. 

Nyt OnlyFans-sivusto kertoo, että Thorne tienasi lähes miljoona dollaria alle 24 tuntia siitä, kun liittyi sivustolle. Thorne liittyi sivustolle 19. päivä elokuuta ja on tienannut nyt hieman yli viikossa peräti kaksi miljoonaa dollaria (1,70 milj. euroa). Thorne jakaa seuraajilleen sivustolla ennennäkemätöntä kuva- ja videomateriaalia sekä henkilökohtaista kontenttia. Tähden edustajat kertovat, että hän vastaa jokaiseen yksityisviestiin sivustolla, mitä hänelle siellä tulee. 

Thorne ilmoitti eilen keskiviikkona (26.8.) Twitter-tilillään, ettei jaa Only Fans -sivustolla alastonkuvia. 

– Ja ei, en tee alastomuutta, Thorne kirjoitti. 

Thorne julkaisi viime vuonna Twitterissä yläosattomia kuvia sen jälkeen, kun hakkeri väitti kiristäneensä tähteä alastonkuvilla. 

OnlyFans-sivustolla luvataan käyttäjälle, että sinne saa julkaista mitä tahansa sisältöä, eikä sensuuria ole. The New York Times -lehti onkin kutsunut sivustoa pornon maksumuuriksi

Thornen OnlyFans-sivuston kuukausijäsenyys maksaa 20 dollaria (noin 17 euroa) kuukaudelta. Käyttäjä tienaa summasta 80 prosenttia, lisäksi hän voi saada tippiä faneiltaan. 

Sivustolle on liittynyt myös muita lukuisia tähtiä, kuten rap-artisti Cardi B, sekä Blac Chyna

LÄHDE: Variety

Lue myös:

    Uusimmat