Diego Maradona rajussa sanasodassa tyttärensä kanssa – ärähti tämän kommmenteille legendan lähestyvästä kuolemasta

Diego Maradona sai valmennuspestin Meksikosta 0:24
Videolla pätkä Diego Maradonan aiemmasta valmennuspestistä.

Jalkapallolegenda Diego Maradona on rajussa sanasodassa tyttärensä Gianninan kanssa. Maradona oli raivostunut tyttären kommenteille siitä, että legendan kuolema olisi lähestymässä.

Giannina oli sanonut viikonloppuna, että Maradona olisi kuolemassa ja pyysi ihmisiä rukoilemaan hänen puolestaan.  Maradona kuittasi kommentit Instagramissa julkaistulla videolla.


– En ole todellakaan kuolemassa. Nukun yöni rauhassa, sillä teen niin paljon töitä. En tiedä, mitä Giannina tarkoitti tai mitä hän yrittää sanoa, Maradona sanoo.

MM-kultaa vuonna 1986 juhlinut Maradona on ärsyyntynyt tyttären puheista levinneiden huhujen vuoksi. Hän sanoo, ettei aio jättää tyttärelleen penniäkään.

– Asia on niin, että kun tulee vanhemmaksi, niin ihmiset alkavat huolehtimaan enemmän siitä, mitä jättää jälkeensä kuin tekee. Sanon ainoastaan sen asian, että en aio jättää mitään jälkeeni. Aion lahjoittaa kaiken pois. Lahjoitan pois kaiken sen, jonka olen elämäni aikana tienannut. Voin erittäin hyvin. Kiitos paljon, Maradona totesi.

Giannina oli naimisissa vuosina 2008-2012 jalkapallon supertähti Sergio Agueron kanssa. Pariskunnalla on yksi lapsi.

Lue myös:

    Uusimmat