Diego Maradonasta leviää kiusallinen video, housut nilkoissa tanssivan legendan tyttäreltä painava viesti isänsä käytöksestä – "Äärimmäisen surullista"

Kuvat: Maradonalla täysi show päällä katsomossa 1:05
Diego Maradona muistetaan kyseenalaisesta käyttäytymisestään Venäjän MM-kisoissa kesällä 2018.

Sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa jalkapalloikoni Diego Maradona tanssii housut puolitangossa. Maradonan Gianinna-tytär on ottanut kantaa isänsä käytökseen.

Yhtenä kaikkien aikojen parhaana jalkapalloilijana pidetty Diego Maradona on noussut uransa jälkeen useamman kerran otsikoihin sekavan käytöksensä vuoksi. Tätä nykyä argentiinalaista Gimnasia La Plataa valmentava Maradona on jälleen esiintynyt sekavasti.

Tällä kertaa Maradonasta on levinnyt video, jolla jalkapallolegenda tanssii naisen kanssa. Kesken tanssin Maradona vetää housunsa puolitankoon niin, että hänen takapuolensa on täysin paljaana.

Maradonan Gianinna-tytär otti videoon kantaa omalla Instagram-tilillään.

– Teille videolla esiintyy Maradona, mutta minulle siinä esiintyy vanha isäni. Se voi olla yllättävää ja hauskaakin teille, mutta ei minulle. Se aukaisi minun vanhat haavani, Gianinna Maradona viittaa isänsä aiempiin sekoiluihin.

– Oli äärimmäisen surullista nähdä tuo. Jos minulla olisi ollut mahdollisuus, en olisi ikinä halunnut poikani näkevän isoisäänsä tuollaisena, hän jatkaa.


Lue myös:

    Uusimmat