Diane Kruger on valloittava näky höyhenenkevyessä kesämekossa – katso

Kesällä on lupa valita ylle keveitä materiaaleja, jotka saavat kantajansa muistuttamaan keijukaista. Tässä esimerkkiä näyttää valloittava näyttelijä Diane Kruger.

Vaaleahiuksinen näyttelijäkonkari Diane Kruger, 36, näyttäytyi The Bridge -televisiosarjan ennakkonäytöksessä vihreässä höyhenenkevyessä kesämekossa, joka istui hänen ylleen kuin valettu. Vaalean kaunottaren yllä keveä asu oli valloittava näky.

Kruger oli valinnut ylleen mustaa, valkoista ja vihreää yhdistelleen asun, jonka kiintopisteenä toimi läpinäkyvä harsomainen materiaali. Sekä tähden dekoltee että hänen säärensä pilkistivät viekoittelevasti harsomaisen kankaan läpi.

Kun säät sallivat, on Suomessakin vapauttavaa sonnustautua erityisen kesäisistä materiaaleista valmistettuihin asuihin, jotka ovat sekä piristävä näky että mukava poikkeus käytännöllisiin ja tarvittaessa lämmittäviin materiaaleihin. Tänä kesänä markkinoilla onkin paljon Krugerin tyylistä muistuttavia pitkiä maksimekkoja, joiden kevyet helmat antavat anteeksi muutaman mustelman säärissä ja ovat erityisen kesäinen ja raikas asuvalinta.

Lisää kesäisiä tyylivinkkejä Muotitietoinen-sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja