Dennis Nylund ei olisi uskonut voittavansa sketsihahmokisaa – kollegat täräyttivät suoran mielipiteensä: "Tuli sellainen fiilis, että..."

4:57
Dennis Nylund ei olisi uskonut voittavansa – Putous-kollegat täräyttivät suoraan mielipiteensä: "Tuli sellainen fiilis..."

Dennis Nylund kommentoi voittoaan tuoreeltaan Putouksen finaalin jälkeen MTV Uutisille. 

Putouksen 13. kauden sketsihahmokisan voittanutDennis Nylund Mikko Töyssy sekä Antti Tuomas Heikkinen tupsahtivat MTV Uutisten haastatteluun suoraan lauantai-illan finaalijakson päätteeksi. 

Kolmikko ei tahtonut pysyä haastattelun aikana nahoissaan, sillä viimeinen lähetyksen ja kuluneen kauden energia ryöpsähtivät kerta heitoilla ilmoille. 

– Hyvät on fiilikset tästä eteenpäin, sitten muistellaan vähän taaksepäin, Folke Rundqvist sketsihahmollaan voittanut Nylund toteaa hupaisan levottomasti.

– Ei kun hyvät on fiilikset, ihanaa että saatiin tämä tällä jengillä maaliin ja nyt olemme tässä, mies kerää itsensä ja jatkaa.

Nylund kertoo, ettei olisi voinut uskoa voittavansa. Kollegat ovat asiasta kuitenkin toista mieltä.

– Kun näimme Folken ensimmäistä kertaa treeneissä joskus joulukuussa, niin näki heti, kuinka  valmis ja ehjä hahmo Folke oikein on. Tuli sellainen fiilis, että ”jahas, pitää tässä hieman alkaa itsekin skarppaamaan”, Heikkinen toteaa.

Putouksen kuvaukset ovat vaatineet näyttelijöiltä paljon aikaa ja panosta, joten Nylund aikoo pyhittää nyt aikaa levolle ja perheelleen. 

– Teatterit ovat nyt kiinni, toivottavasti ne pian nyt aukeavat, Nylund pohtii. 

– Pientä hommaa on siellä täällä, hän jatkaa. 

Miten näyttelijät aikovat juhlia mennyttä kautta? Videolla kolmikko lähettää myös kiitokset kaikille katselijoille. Katso video ylhäältä!

Putous katsottavissa mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja