Demi Lovato otti vuosi sitten yliannostuksen – muutti sen jälkeen elämänsä täysin: "Hän voi paremmin kuin koskaan"

Demi Lovato kiidätettiin sairaalaan – syyksi epäillään yliannostusta 1:28
Demi Lovaton yliannostuksesta uutisoitiin vuosi sitten.

Demi Lovato pitää nykyisin hyvää huolta terveydestään.

Laulaja Demi Lovato, 26, on saanut elämänsä raiteilleen vuosi sitten tapahtuneen yliannostuksen jälkeen. Lähteiden mukaan tähti voi nyt paremmin kuin koskaan.

Lovato kiidätettiin sairaalaan 24. heinäkuuta vuonna 2018 sen jälkeen, kun hänet löydettiin tajuttomana kotoaan Los Angelesista. Hän oli ottanut yliannostuksen huumausainetta. Kahden viikon sairaalahoidon jälkeen Lovato hakeutui vieroitukseen.

Lovato pääsi vieroituksesta kolmen kuukauden kuluttua, ja on sen jälkeen tehnyt lujasti töitä saadakseen elämänsä taas raiteilleen. Lähde kertoo E! News -sivustolle, että Lovato noudattaa tarkkaa rutiinia.

– Hän treenaa ohjaajan kanssa monta kertaa viikossa. Hän käy terapiassa, syö terveellisesti ja pitää hyvää huolta itsestään. Hänen terveytensä ja hyvinvointinsa ovat ykkössijalla. Hänen elämänsä on yksinkertaista, mutta tyydyttävää, koska hän voi hyvin, lähde kertoo.

Lähteen mukaan Lovato on myös kirjoittanut uutta musiikkia, ja että hänellä on paljon sanottavaa.

– Hän voi paremmin kuin koskaan ja on hyvin kiitollinen.

Sisäpiiriläisen mukaan Lovato on erittäin sitoutunut pysymään raittiina. Hänellä on ympärillään hyviä ihmisiä, ja hän on tietoisesti hankkiutunut eroon huonoista vaikutteista voidakseen aloittaa alusta.  

Toisen lähteen mukaan Lovato panostaa myös henkiseen hyvinvointiinsa. Sen vuoksi hän on joutunut karsimaan joitain ihmisiä elämästään.

– Hän on lopettanut monia ystävyyssuhteita tänä vuonna, mutta on kiitollinen muutamista ihmisistä, joihin voi luottaa. Hänen äitinsä on ollut vahva tukija. He viettävät paljon laatuaikaa yhdessä, mikä auttaa Demiä pysymään raiteillaan.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat