Laulajatähti Demi Lovato kiidätettiin sairaalaan – syyksi epäillään yliannostusta

Demi Lovato kiidätettiin sairaalaan – syyksi epäillään yliannostusta 1:28

Viihdesivusto TMZ uutisoi laulaja Demi Lovaton joutuneen sairaalaan huumausaineen yliannostuksen vuoksi.

Demi Lovato, 25, löydettiin kotoaan tajuttomana tiistaiaamuna paikallista aikaa Los Angelesissa. TMZ:n mukaan Lovato oli tajuton, kun ensihoitajat saapuivat hänen asunnolleen.

Sivuston mukaan sairaalahoidon syyksi epäillään yliannostusta. Lovato ei suostunut kertomaan, mitä päihdettä hän oli käyttänyt. TMZ uutisoi aluksi, että kyseessä olisi ollut heroiinin yliannostus, mutta laulajan sisäpiirilähde kiisti väitteen.

Lovaton tiedottaja kertoi aamuyöllä Suomen aikaan, että laulaja on hereillä ja läheistensä ympäröimänä.

– Demi ja hänen perheensä haluavat kiittää kaikkia rakkaudesta, rukouksista ja tuesta. Osa julkisuudessa esitetyistä tiedoista eivät pidä paikkaansa, ja nyt he pyytävät kunnioittavasti yksityisyyttä, tiedottaja kommentoi NBC:lle.

Lovato on kertonut julkisuudessa avoimesti päihde- ja mielenterveysongelmistaan. Laulaja on kamppaillut syömishäiriön kanssa ja ollut koukussa alkoholiin, kokaiiniin ja kipulääkkeisiin.

Lovato oli ollut raitis noin kuuden vuoden ajan ennen väitettyä yliannostusta. Hän julkaisi aiemmin kesällä kappaleen Sober, jonka sanoitukset viittaavat raittiuden päättymiseen.

Lue myös:

    Uusimmat