Demi Lovato myy talonsa – valtavalla kartanolla jättihinta

Demi Lovato kiidätettiin sairaalaan – syyksi epäillään yliannostusta 1:28

Demi Lovato hakee uutta alkua elämälleen myymällä entisen talonsa.

VIDEO: CNN uutisoi Demi Lovaton yliannostuksesta 25. heinäkuuta

Pop-tähti Demi Lovato on laittanut entisen kartanonsa myyntiin. Laulaja myy yli kahdeksan miljoonan arvoisen asuntonsa, jossa hän koki yliannostuksen heinäkuussa.

– Hänen talonsa on myynnissä. Hän on päivä päivältä terveempi ja pyrkii jättämään menneisyyden taakseen, laulajaa läheinen lähde kertoi People-lehdelle.

Kyseessä ei ole mikään pieni asunto, vaan 517 neliön kokoinen kartano. Asunnon mainostetaan sijaitsevan hiljaisella tiellä ja se pitää sisällään neljä makuuhuonetta sekä kuusi kylpyhuonetta. Asunnon sanotaan sisältävän esteettömän näkymän Los Angelesin kaupungista.

Lisäksi talon mainostetaan sisältävän valtavan keittiön ja klubitason, josta löytyy baari ja mediahuone. Muutaman kerroksen korkuisessa talossa on myös katto-loungeksi kuvailtu terassi. Asuntoa voi tarkemmin ihastella täältä.

Lovato säikäytti faninsa ja musiikkimaailman yliannostettuaan kodissaan heinäkuussa. Hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa hän vietti viikon toipilaana.

Laulaja on ollut usean vuoden ajan avoin nuoruudessa kärsimästään riippuvuudesta. Ennen yliannostusta hän oli elänyt lukuisia vuosia selvänä kaikista päihteistä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat