Demi Lovato kohtasi suurimman pelkonsa – julkaisi muokkaamattoman kuvan itsestään: "Olen väsynyt häpeämään vartaloani"

Demi Lovato kertoo olevansa ylpeä kehostaan.

Laulaja Demi Lovato julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen, täysin muokkaamattoman bikinikuvan. Kuvassa leopardikuvioisiin bikineihin pukeutunut laulaja on juuri nousemassa uima-altaasta ja katsoo olkansa yli kameraan. 

Kuvan yhteydessä Lovato paljastaa, että muokkaamattoman kuvan julkaiseminen vaati valtavasti rohkeutta. Hän on aiemmin puhunut avoimesti kamppailustaan syömishäiriön kanssa.

– Tämä on suurin pelkoni. Muokkaamaton kuva minusta bikineissä. Ja arvatkaa mitä, siinä on selluliittia! Olen vain niin väsynyt häpeämään vartaloani ja muokkaamaan sitä (kuten tein aiemmissa bikinikuvissa, vaikka inhoan sitä), jotta vastaisin muiden käsitystä kauneudesta, hän kirjoittaa.

– Joten tässä olen. Häpeämättömänä, pelottomana ja ylpeänä kehostani, joka on kestänyt niin paljon ja hämmästyttää minua edelleen, kun toivottavasti synnytän lapsen jonain päivänä.


Lovato, 27, on saanut elämänsä raiteilleen vuosi sitten tapahtuneen yliannostuksen jälkeen. Lähde kertoi hiljattain E! News -sivustolle, että Lovato on sitoutunut pysymään raittiina ja noudattaa tarkkaa rutiinia.

– Hän treenaa ohjaajan kanssa monta kertaa viikossa. Hän käy terapiassa, syö terveellisesti ja pitää hyvää huolta itsestään. Hänen terveytensä ja hyvinvointinsa ovat ykkössijalla. Hänen elämänsä on yksinkertaista, mutta tyydyttävää, koska hän voi hyvin, lähde kertoo.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat