Demi Lovato kihloihin! Laulaja julkaisi romanttisia kuvia rakkaansa kanssa – vilautti myös näyttävää sormusta

Demi Lovato kiidätettiin sairaalaan – syyksi epäillään yliannostusta 1:28
Demi Lovato kiidätettiin sairaalaan vuonna 2018

Laulaja Demi Lovato on kihlautunut Max Ehrichin kanssa. 

27-vuotias laulaja Demi Lovato kertoi iloisia uutisia Instagram-tilillään. Lovato paljasti kihlautuneensa 29-vuotiaan Max Ehrichin kanssa. 

Ehrich työskentelee näyttelijänä ja hänet tunnetaan muun muassa Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjan tähtenä. Lovato julkaisi liudan kuvia rakastuneesta parista.

– Tiesin, että rakastin sinua heti ensi hetkestä lähtien. Se oli jotain, mitä en pysty kuvailemaan ihmisille, jotka eivät ole itse kokeneet sitä. Kukaan ei ole koskaan rakastanut minua yhtä ehdoitta (muut kuin vanhempani), virheineni ja kaikkineni, hän hehkuttaa kuviensa yhteydessä.

Pariskunnan suhde paljastui maaliskuussa, jolloin kaksikko alkoi flirttailemaan toisilleen avoimesti sosiaalisessa mediassa. Rakastunut Lovato on julkaissut seuraajilleen kuvia kaksikosta suhteen paljastumisen jälkeen. 

– Sinun kanssasi oleminen tekee elämästä niin hauskaa. Käyttäydymme kuin huligaanit emmekä välitä, jos nolaamme itsemme muiden läsnäolleessa, hän on sanaillut aikaisemmin. 

Myös Ehrich jakoi Instagram-tilillään romanttisia kuvia parista. Otosten yhteydessä myös hän hehkutti rakastaan. 

– Olet jokainen rakkauslaulu, filmi, lyriikka, runo, kaikki mitä olisi koskaan voinut kuvitella elämänkumppanissani. Sanat eivät riita kuvailemaan kuinka loputtoman rakastunut olen sinuun, ja olen ikuisesti, aina ja vielä lisää. En voisi elää hetkeäkään elämästäni tällä planeetalla ilman sitä ihmettä, että olet vaimoni, hän ylistää. 

Lue myös:

    Uusimmat