Demi Lovato kihlautui lauluntekijärakkaansa kanssa: "Olen sanaton"

Demi Lovato kiidätettiin sairaalaan – syyksi epäillään yliannostusta 1:28
Demi Lovato oli kuolla yliannostuksen seurauksena vuonna 2018.

Artisti Demi Lovato meni kihloihin lauluntekijä Jordan ”Jutes” Lutesin kanssa. 

Artisti  Demi Lovato, 31, ja lauluntekijä Jordan ”Jutes” Lutes, 32, kihlautuivat 16. joulukuuta Los Angelesissa.

– Olen edelleen sanaton. Eilisilta oli elämäni paras ilta, enkä voi uskoa, että menen naimisiin elämäni rakkauden kanssa. Rakas, olen enemmän kuin innoissani naidessani sinut. Jokainen päivä, jonka vietän kanssasi, on kuin unelmani kävisi toteen, enkä malta odottaa rakastaa ja vaalia sinua ikuisesti. Tämä on loppuelämällemme. Rakastan sinua, kulta, Lovato kirjoitti jakamiensa kuvien yhteyteen. 

Kuvia voit selata nuolesta. Toisessa kuvassa näkyy Demi Lovaton kihlasormus.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lovaton vasemmassa nimettömässä komeilee pisaranmallinen timanttisormus, joka on tehty mittatilaustyönä newyorkilaisessa Material Good -luksuskoruliikkeessä. 

Tietojen mukaan kosinta oli ”henkilökohtainen ja intiimi”, minkä jälkeen pari siirtyi juhlistamaan kihlaustaan perheidensä kanssa yhteen Los Angelesin suosikkiravintoloista nimeltään Craig’s. 

Kaksikko tapasi tammikuussa 2022, kun Lutes oli kirjoittamassa yhdessä Lovaton kappaletta Substance tämän kanssa. Pari julkisti suhteensa elokuussa 2022. 

Lutes on ollut mukana kirjoittamassa myös Lovaton muita kappaleita, kuten Happy Ending ja City of Angels

Heinäkuussa Lovato kertoi SiriusXM:n The Morning Mash Up -ohjelmassa parin rakkaustarinasta.

– Ystävystyimme ensin. Olimme ystäviä muutamia kuukausia ja sitten päätimme alkaa tapailla, ja niin, sen jälkeen kerroimme toisillemme, miten tunnemme, Lovato kertoi tuolloin. 

Lovato on ollut kihloissa aiemmin näyttelijä Max Ehrichin kanssa. He kihlautuivat heinäkuussa 2020 ja erosivat jo parin kuukauden kuluttua kihlautumisesta. Enrich tunnetaan muun muassa Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjan tähtenä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat