Demi Lovato ei aio tehdä elämästään enää dokumentteja: "Olen todella kyllästynyt…"

Demi Lovato kiidätettiin sairaalaan – syyksi epäillään yliannostusta 1:28
Demi Lovato kertoo ensimmäisestä kokaiinikokeilustaan.

Laulaja Demi Lovato toivoo, että olisi odottanut hieman ennen kuin teki elämästään dokumentteja, joita ei saa enää pois.

Laulaja Demi Lovato, 30, ei aio enää ruotia elämäänsä dokumenteissa.

– Rehellisesti sanottuna olen todella kyllästynyt katsomaan itseäni, ja luulen, että myös muut ihmiset ovat. Ja jos he eivät ole, he voivat katsoa musiikkivideoitani, Lovato kertoi.

Viimeisen vuosikymmenen aikana Lovato on julkaissut 3 erilaista dokumenttia, jotka kertovat hänen kamppailuistaan ​​päihderiippuvuuden kanssa ja sen vaikutuksista hänen uraansa.

– Toivon, että olisin odottanut, että olisin saanut itseni kokoon, koska nyt sitä ei saa pois. Raittius toimii minulle eikä mikään muu, Lovato sanoi.

Viimeisimmässä dokumentissa Demi Lovato: Dancing with the Devil kerrottiin laulajan huumeyliannostuksesta vuonna 2018. Tapahtuman jälkeen Lovato paljasti olevansa "California sober", joka tarkoittaa, että hän poltti edelleen ruohoa ja joi alkoholia kohtuudella.

Vuotta myöhemmin tähti kuitenkin luopui päihteistä kokonaan ja meni hoitoon.

Hänen inhonsa dokumentteihin ei kuitenkaan tarkoita, että hän haluaisi lopettaa tarinansa jakamisen fanien kanssa. Hän aikoo vain odottaa, kunnes hän ymmärtää, mitä haluaa.

– Tarinani ei ole valmis, joten haluan pystyä sanomaan kirjan kirjoittaessani, että ok, tämä olen minä aikuisena, Lovato kertoi.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat