De Niro haukkui Trumpin pystyyn, presidentti sivalsi takaisin: "Hän on saanut liian monta iskua päähän"

Trump näpäyttää De Niroa 0:50

Näyttelijätähti Robert De Niro puhui USA:n presidentti Donald Trumpista kovin sanoin. Trump vastasi kritiikkiin Twitterissä kuvaillen De Niroa mieheksi, jolla on alhainen älykkyysosamäärä.

Katso video Trumpin twiiteistä yllä.

Kuin raivo härkä -nyrkkeilyelokuvasta (1980) parhaan miespääosan Oscar-palkinnon voittanut näyttelijäkonkari Robert De Niro, 74, kritisoi Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpia, 71, kovin sanoin Tony Awards -palkintogaalassa.

– Hei Trump, puhun sinulle! Sanon vain yhden asian: Painu v*ttuun Trump! De Niro lausui nostaen kätensä ilmaan ja saaden gaalayleisön repeämään suosionosoituksiin.

– Enää ei sanota "alas Trump." Nyt sanotaan "painu v*ttuun Trump!" näyttelijä jatkoi saaden lisää suosionosoituksia.

Televisioon terveiset presidentille eivät välittyneet, sillä gaalaa kotikatsomoihin välittänyt CBS onnistui hiljentämään äänet De Niron puhuessa.

Eilen tiistaina presidentti Trump reagoi Twitterissä De Niron haukkuihin.

– Robert De Niro, ihminen, jolla on erittäin alhainen älykkyysosamäärä, on saanut elokuvissa liian monta iskua päähän oikeilta nyrkkeilijöiltä. Katsoin hänen puhettaan eilen illalla ja uskon, että hän saattaa olla sekaisin iskuista, Trump twiittasi.

– Hän (De Niro) ei ilmeisesti tajua, että USA:n talous voi paremmin kuin koskaan ja työllisyys on huippulukemissa. Herätys!

Katso alla video Robert De Niron puheesta Tony Awards -gaalassa.

Robert De Niro kovasanaisena Trumpia kohtaan 0:36

Lue myös:

    Uusimmat