David Beckhamin ihosta alkavat tatuointipaikat loppua – otti uuden tatuoinnin ovelaan paikkaan

David Beckham on ottanut korvalehteensä pienen mustan sydäntatuoinnin.

Entinen jalkapallotähti David Beckham on tunnettu monista, miltei koko vartaloa peittävistä tatuoinneistaan. Suuria kuvia Beckhamin ihoon ei enää oikeastaan mahdukaan, mutta pienille tatuoinneille on vielä tilaa. Uusimman tatuoinnin – pienen mustan sydämen – mies otti vasempaan korvalehteensä.

Beckhamin tatuointikokoelmaa fanit ovat saaneet useasti ihailla vuosien mittaan miehen esiintyessä julkisuudessa muun muassa alusvaatekuvauksissa myös vähäpukeisena.

Pikkuruisen, kuvissa hädin tuskin näkyvän mustan sydämen lisäksi Beckhamilla on muun muassa nämä tatuoinnit:

Vasen käsi

Vasemman kätensä tatuoinnit Beckham tuntuu omistaneen vaimolleen Victoria Beckhamille ja pariskunnan väliselle rakkaudelle. Kädessä on kuvattuna muun muassa renesanssimaalari Francesco Francian maalaus, jossa Cupid-hahmo kantaa vaimoaan Psycheä taivaaseen. Käteen on tatuoitu myös Victorian nimi sanskriitiksi, ja sen vieressä on hepreankielinen lause Torahista.

Oikea käsi

Seitsemän (Seven) on paitsi Beckhameiden Harper-tyttären toinen nimi, myös kuvastaa numerona Beckhamin entistä pelinumeroa. Oikeassa käsivarressa komeilee tämä tärkeä numero roomalaisena numeraalina.

Pää

Vuosi sitten Beckham otti päänsä sivuun aurinkokuntaa kuvaavan tatuoinnin.

Selkä

Yksi vaikuttavimmista Beckhamin tatuoinneista on tikattu hänen selkäänsä vuonna 2000. Tatuoinnissa on hahmo, joka makaa kädet sivuille levitettyinä kuin Jeesus ristillä. Hahmolle tatuoitiin myöhemmin siivet, jotta siitä tuli suojelusenkelin näköinen.

Niska

Beckhamilla on niskassaan tatuoituna neljä lintua, joiden arvallaan kuvaavan hänen neljää lastaan Brooklyniä, Romeota, Cruzia ja Harperia sekä sanat I love you (rakastan teitä) kursiivilla fontilla kirjoitettuna.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja