David Beckham pussasi tytärtään huulille – aiheutti vaihtelevan reaktion faneissa

Entinen jalkapallotähti David Beckham aiheutti kohua Instagram-kuvallaan.

Jalkapallon ja muodin parissa maailman kuuluisuuteen noussut David Beckham julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän antaa suukon seitsemän vuotiaalle tyttärelleen Harperille. Beckham juhlisti kuvalla kaksikon yhteistä luisteluhetkeä.

– Joulu on tulossa. Mennään luistelemaan, Beckham kirjoitti kuvan yhteyteen.

Kuva sai kuitenkin vaihtelevan vastaanoton, sillä monet Beckhamin seuraajista pitivät lapsen suutelua huulille kyseenalaisena.

– Miksi he suutelevat? Yksi käyttäjä kysyi.

– Tämä ei ole oikein, toinen totesi.

– Outoa – on epäasiallista, jos vanhempi suutelee lastaan huulille. Otsalle tai poskelle se on söpöä, kolmas sanoi.

Palaute ei ollut kuitenkaan pelkästään negatiivista, vaan iso osa kommentoijista antoivat tukensa entisen jalkapalloilijan eleelle. Yksi Beckhamin tukijoista oli amerikkalaisen jalkapallon suurtähti Tom Brady.

– Isä ja tytär, niin söpöä! Brady kommentoi. 

Myös Brady on aikanaan saanut kritiikkiä vastaavasta toiminnasta, kun hänet kuvattiin antamassa pitkä suudelma 10-vuotiaan poikansa huulille Tom vs. Time -minisarjassa.

Lisäksi kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Beckhamia kritisoidaan tyttärensä huulille suutelusta. Viime vuoden kesänä hän julkaisi samanlaisen kuvan itsestään ja Harperista. Kuvan kerättyä kritiikkiä, hän päätti puolustautua Facebook Live -lähetyksen aikana.

– Pussaan kaikkia lapsiani huulille. Ehkä en Brooklynia. Brooklyn on 18 vuotta, hän saattaisi pitää sitä hieman outona. Mutta olen hyvin rakastava lasteni kanssa. Se on miten minut ja Victoria (Beckham) kasvatettiin, Beckham kommentoi viime vuonna.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat