Daria ei ole leikannut hiuksiaan 14 vuoteen – pituutta jo 1,5 metriä!

Darian hiustenkasvatusurakka alkoi ystävän huolimattomasta kommentista. Nyt hiusten pituus herättää ihastusta sosiaalisessa mediassa. 

Daria Gubanovan kutrit aiheuttavat ihastuneita huokauksia. Gubanova, 27, lakkasi leikkaamasta hiuksiaan 14 vuotta sitten ja jakaa nyt kuvia uskomattoman pitkistä hiuksistaan Instagram-kuvienjakopalvelussa.

Kasvatusurakka alkoi ystävän huolimattomasta kommentista: ystävä väitti Gubanovalle, ettei tämä koskaan voisi kasvattaa niin pitkää tukkaa, että sen saisi letille, kertoo That's Life -sivusto.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Gubanova on jakanut myös hiustenhoitosalaisuuksia Instagramissa. Hän kertoo muun muassa tekevänsä kutreilleen säännöllisesti hiusnaamion majoneesista ja sinapista!

Naamioon tulee ruokalusikallinen majoneesia, teelusikallinen sinappia ja teelusikallinen oliiviöljyä. Gubanova tosin varoittaa, ettei naamiota saa käyttää pitkiä aikoja putkeen, eikä se sovi kaikille.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Daily Mailin mukaan hiuksilla on pituutta jo 1,5 metriä. Moni Instagram-kommentoija vinkkaa Gubanovalle, että hänen pitäisi leikata ja lahjoittaa hiuksensa.

– 14 vuoden kuluttua leikkaan hiukset ja lahjoitan ne peruukkeihin. Tänään kasvatan hiuksiani, Gubanova kertoo.

Gubanovan tavoitteena on kasvattaa hiuksia, kunnes ne ulottuvat hänen varpaisiinsa asti.


***

0:37


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja