Danny pirautti 1960-luvulla John Lennonille – näin kaksikon puhelinkeskustelu meni: "Sanoin, että thank you herra..."

10:01
Possen haastattelussa Danny

Danny muisteli Possessa puheluaan John Lennonin kanssa.

Possen juhlakauden neljännessä jaksossa studion sohvalle istahti vastikään 80-vuotissyntymäpäiviään juhlistanut musiikkineuvos Danny.

Danny palasi suorassa lähetyksessä muistelemaan sitä, kun hän soitti vuonna 1967 The Beatlesin nokkamies John Lennonille. Ikimuistoinen puhelu soitettiin, kun Danny oli Englannissa katsomassa muusikko Jimi Hendrixin maailmanensi-iltaa.

– Samassa konsertissa istuivat The Beatles, Rolling Stones, The Who ja kaikki Englannin suuret supertähdet. Sitten seuraavana päivänä soitin Apple-levy-yhtiöön ja kysyin saisinko John Lennonin puhelinnumeron kysyäkseni, jos he tulisivat Suomeen, hän muisteli.

Puhelu nyttemmin edesmenneen Lennonin kanssa järjestyi. Danny kertoi Lennonin kuitenkin sanoneen hänelle puhelimessa yhtyeen olevan kiireinen ja kieltäytyneen näin ollen Suomen-keikasta.

– Sanoin, että "Thank you herra John Lennon ja kuulemiin", muusikko paljasti.

Dannyn syntymäpäivät eivät jääneet posselaisilta noteeraamatta, ja muusikkolegenda yllätettiin haastattelun päätteeksi. Katso koko haastattelu sekä Dannylle järjestetty yllätys yllä olevalta videolta!

Posse perjantaisin klo 20 suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja