Mainos

Daniel Radcliffe avautuu Potter-elokuvien jättämistä paineista

Harry Potter -elokuvien nimikkoroolissa näytellyt Daniel Radcliffe paljastaa Daily Mailissa, että elokuvat ovat jättäneet hänelle paineita menestyksestä.

Daniel Radcliffe tienasi Harry Potter -elokuvilla miljoonien omaisuuden. Menestyselokuvat ovat jättäneet näyttelijälle pelon siitä, ettei häntä oteta enää vakavasti näyttelijänä, kertoo Daily Mail. Radcliffe sanoo pelkäävänsä, ettei hän ihmisten mielestä ole ansainnut suurta menestystään.

– Kun päädyt johonkin 11-vuotiaana, ja sinulle maksetaan älyttömiä summia rahaa koko teini-ikäsi ajan, tulee väkisinkin mieleen, ettet ihmisten mielestä ansaitse menestystä. Pelkäät, etteivät he pidä sinua oikeana näyttelijänä, koska teet työtä, jota jokainen haluaisi tehdä.

– On vienyt paljon aikaa ymmärtää, että todella ansaitsen paikkani.

Radcliffe muutti omilleen 17-vuotiaana ja ajautui hakemaan alkoholista lohtua.

Hän lopetti juomisen, muttei vieläkään kyennyt päästämään irti epäonnistumisen pelosta.

– Ajattelin, että tämä kaikki loppuu ja minut jätetään yksin. Pelkäsin, että kaikki muistuttavat minua koko loppuelämäni ajan siitä, mitä tein, kun olin teini.

Radcliffe ei ole ainoa, joka on valittanut Harry Pottereiden vaikutuksesta elämäänsä. Myös Emma Watson ja Rupert Grint ovat kertoneet menestysleffojen aiheuttamista paineista.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja