Värikäs ilta: Dallasin suomalaispakki tappeli ja pisti vastustajan jäihin – mätti siinä sivussa villillä tavalla pisteitä

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindellillä oli vaiheikas ja vauhdikas ilta, kun tähtipaidat nujersivat Nashville Predatorsin jääkiekon NHL:ssä maalein 3–1.

Lindell nappasi kaksi syöttöpistettä alustettuaan 1–1-tasoitusta ja 3–1-johtomaalia jokseenkin villeillä tavoilla.

Dallasin ensimmäistä maalia Lindell alusti heittämällä kiekon keskialueelta ränniä pitkin päätyyn. Peliväline päätyi hyökkäysalueen toiselle laidalle, jossa sen vastaanotti Aleksandr Radulov. Venäläinen tarjoili viereensä Tyler Seguinin, ja Seguinin kuti viritti verkot tötterölle (video alla).

3–1-maalin alustuksessa Lindell puolestaan heitti kiekon puolustusalueelta pleksin kautta ylös. Pelivälineen nappasi hyökkäyssinisen tuntumassa haltuunsa Radek Faksa. Hän ampui ranteella maalille, ja irtopalan tuli rouhimaan sisään Mattias Janmark (video NHL:n verkkosivuilla).

Välissä Lindell osallistui tappeluunkin. Hän väänsi toisessa erässä Nashvillen Ryan Hartmania vastaan ja oli enemmän puolustavassa moodissa, kun Hartman takoi iskuja. Lindell päätti kuitenkin nujakan "erävoittoon" saatuaan kellistettyä Hartmanin jäihin (video alla).

Nashvillen maalilla vastuussa ollut Pekka Rinne nappasi 23 torjuntaa. Lindellin tehosaldo kauden 52 ottelusta on nyt 7+16=23.

Lue myös:

    Uusimmat