Cyan Kicks -yhtyeen jäsenet jättivät päivätyönsä satsatakseen kaiken musiikille

Euroviisuhuuma yltyy – Cyan Kicks pyrkii rokkaamalla UMK:n voittoon 9:20
Näillä avuilla Cyan Kicks pyrkii UMK-voittoon.

Uuden Musiikin Kilpailussa mukana oleva Cyan Kicks -yhtyeen jäsenet Susanna Alexandra ja Niila Perkkiö tekivät isoja uhrauksia saavuttaakseen unelmansa.

Suomen euroviisupaikkaa havitteleva helsinkiläisyhtye Cyan Kicks -jäsenet Susanna Alexandra ja Niila Perkkiö vierailivat Uutisaamussa. Muusikot kertoivat jättäneensä päivätyönsä viisi vuotta sitten uhratakseen kaiken aikansa bändin menestykselle.

– Oli se aikamoinen hyppy tuntemattomaan. Yritti hakea pitkään sitä tasapainoa käydä töissä ja antaa kaikkensa bändille. Se kuluttaa herkästi loppuun, jos yrittää kahteen suuntaan venyä, Alexandra kuvailee.  

– Oli pakko, koska meillä on niin vahva intohimo tätä kohtaan. Me halutaan viedä tämä tiettyyn pisteeseen maailmalle. Silloin on pakko laittaa sata prosenttia tähän, Perkkiö kertoo.

Päätös oli iso uhraus myös taloudellisesti. Muusikot joutuivat tekemään kaikkensa selvitäkseen.

– Olemme vieneet pulloja kauppaan, että olemme saaneet rahaa. Se on vaatinut tietynlaista luopumista. Kun on sellainen asenne, että aina pärjää, niin kyllä silloin myös pärjää. Huomattiin selkeä muutos sen jälkeen, kun uskallettiin tehdä se. Fokusoidaan sata prosenttia tähän ja ollaan joka päivä meidän omalla studiollamme

Haastattelussa jäsenet kertovat uusista urasuunnitelmistaan.

Uutisaamu nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä.

Lue myös:

    Uusimmat