Cristiano Ronaldosta kova kommentti Portugali-luotsilta – "Toisin kuin muut"

Portugalilainen supertähti Cristiano Ronaldo osoitti taituruutensa jälleen keskiviikkona jalkapallon MM-kisoissa.

Pääkuvan videolla Tulosruudun raportti keskiviikon MM-tapahtumista.

Maailman parhaana jalkapalloilijana viisi kertaa palkittu Ronaldo iski Portugalille ottelun ainoan maalin kulmapotkutilanteesta Marokkoa vastaan. Ronaldo hämäsi Marokon puolustusta tehtyään nopean käännöksen rintamasuunnassaan oikealta vasemmalle, ja syöksypuski pallon voimakkaasti häkkiin.

Ronaldon, 33, loisto ei ole osoittanut viime vuosina hiipumisen merkkejä – pikemminkin päinvastoin. Real Madridia seurajoukkuetasolla edustava tähti on valittu kahtena edellisvuonna peräkkäin maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi, ja nyt hänestä tuli maajoukkuemaaleissa Euroopan kaikkien aikojen ykkönen 85. osumallaan.

Lähes kaikilla jalkapallon osa-alueilla loistava huippuatleettinen Ronaldo sai ottelun jälkeen tyylikkäät suitsutukset Portugalin päävalmentajalta Fernando Santosilta.

– Cristiano on kuin portviini. Hän muuttuu vanhetessaan paremmaksi. Hän kehittyy jatkuvasti, toisin kuin muut. Hän tuntee itsensä ja tietää, mitä hän voi saavuttaa. Kolmen vuoden päästä hän tekee töitä eri tavalla – ei sillä tavalla kuin nyt. Hän tietää, mitä hän pystyy tekemään, Santos sanoi toimittajille.

Ronaldo on iskenyt Venäjän MM-kisoissa kahdessa ottelussa yhteensä neljä maalia. Portugalin avauspelissä hän kihautti hattutempun, kun Portugali tasasi pisteet 3–3-tuloksella Espanjan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat