Cristiano Ronaldon siskolta riipaiseva kirjoitus suuren surun keskellä – Unitedin veriviholliselta luvassa näyttävä tempaus kesken ottelun

Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez menettivät toisen kaksosistaan synnytyksessä – näyttävää paria seurataan mediassa herkeämättä 1:01
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez menettivät toisen kaksosistaan – näyttävää paria seurataan mediassa herkeämättä.

Cristiano Ronaldon ja Georgina Rodríguezin perhe on surunsekaisten tuntemusten pyörteessä, kun toinen kaksosista kuoli synnytyksen jälkeen tai sen yhteydessä. Pariskunta kertoi tapahtuneesta maanantaina.

Manchester Unitedia ja Portugalia edustava supertähti julkaisi parin yhteisen tiedotteen asiasta muun muassa Twitter-tilillään.

– Vain tyttövauvamme syntymä antaa meille voimaa, toivoa ja iloa tässä hetkessä, viestissä kerrotaan.

Ronaldo kertoi lokakuussa odottavansa Rodríguezin kanssa kaksosia ja kertoi, ettei malttaisi odottaa heidän näkemistään.

– Olemme täysin musertuneita tästä menetyksestä. Meidän pieni poikamme, olet enkelimme. Me rakastamme sinua aina.

Ronaldolla oli ennen tuoretta perheenlisäystä entuudestaan neljä lasta, joista kaksi ovat niin ikään kaksosia.

Jalkapalloyhteisö on välittänyt osanottoaan Ronaldolle tapahtuneen tultua ilmi. Muun muassa hänen edustamansa Manchester United, lukuisten muiden ohella, ilmaisi jakavansa tähtipelaajansa tuskan.

Kenties tunteita herättävin julkinen reaktio Ronaldon perheen menetykseen on tullut hyökkääjän isosiskolta Katia Aveirolta¸ joka kirjoitti päivityksensä Instagram-tililleen.

– Pieni enkelimme on jo isämme sylissä, ja pieni tyttömme, joka on täällä kaikessa elon voimassaan opettaa meille yhä enemmän sitä, että vain rakkaudella on merkitystä, Aveiro kirjoitti.

Ronaldon ja Aveiron alkoholismista kärsinyt isä José Dinis Aveiro kuoli vain 52-vuotiaana maksan petettyä. United-tähti oli tuolloin 20-vuotias ja loi uraa Manchesterissa.

Ronaldo ei pelaa Liverpoolia vastaan

Yksi Ronaldolle osanottonsa välittäneistä seuroista on Manchester Unitedin veriviholliseksi leimautunut paikallisvastustaja Liverpool.

– Kaikki täällä Liverpool FC:ssä lähettävät syvimmät osanottomme sinulle, Georginalle ja perheelle, seura vastasi portugalilaiselle Twitterissä.

Sattumalta Manchester United on saapumassa tiistai-iltana Liverpoolin vieraaksi Valioliigan huippuottelussa, jossa panoksena on "bragging rightsin" lisäksi myös Liverpoolin mestaruusjahti ja Unitedin tavoittelu neljän parhaan joukkoon yltämisestä.

Brittimedioiden mukaan Liverpoolissa suunnitellaan vastustajan tähtipelaajan tueksi tempausta, jossa koko yleisö nousee taputtamaan minuutiksi ottelun seitsemännellä peliminuutilla.

Tuoreen tiedon mukaan Ronaldo ei ymmärrettävistä syistä pelaa ottelussa.

– Perhe on tärkeämpää kuin mikään, ja Ronaldo tukee nyt läheisimpiään näinä äärimmäisen vaikeina aikoina. Voimme vahvistaa, että hän ei ole mukana Liverpoolia vastaan Anfieldilla ja korostamme perheen toivetta yksityisyydestä, seura kertoi BBC:n toimittajan Simon Stonen mukaan.

Valioliigassa viidentenä olevan Unitedin vahvuudessa on kuitenkin Ronaldon maanmies Bruno Fernandes, jonka pelaaminen oli aiemmin epävarmaa maanantaina sattuneen kolarin vuoksi.

Liverpoolin ja Manchester Unitedin välinen ottelu pelataan tiistai-iltana kello 22 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat