Nyt se tapahtuu – Cristiano Ronaldo Manchester Unitedin avauskokoonpanossa

Jalkapallosuuruus Cristiano Ronaldo palaa tänään englantilaisseura Manchester Unitedin miehistöön, kun United kohtaa kello 17 Suomen aikaa alkavassa Valioliigan ottelussa Newcastlen. Ronaldo, 36, pelasi edellisen kerran United-paidassa reilut 12 vuotta sitten. Ronaldo yllätti monet siirtymällä ManU:n riveihin juuri ennen siirtoajan umpeutumista.

United-kannattajat pääsevät nauttimaan Ronaldon paluusta heti ottelun alusta lähtien, sillä päävalmentaja Ole Gunnar Solskjär nimesi portugalilaistähden joukkueensa avauskokoonpanoon.

Tuoreen United-sopimuksensa jälkeen Ronaldo pelasi Portugalin maajoukkueessa MM-karsintaa, ja Irlantia vastaan hän kirjasi jälleen kerran historiaa. Ronaldo teki 110. maajoukkuemaalinsa ja hieman myöhemmin samassa ottelussa maalimäärä nousi vielä 111:een. Lukema on uusi maajoukkuemaalien ennätys.

– Hänellä on alla hyvä harjoituskausi Juventuksen kanssa, hän on pelannut maajoukkueessa, ja hänellä on ollut hyvä viikko kanssamme. Hän on ehdottomasti kentällä jossain vaiheessa, se on selvä, päävalmentaja Solskjär jutteli ottelun aattona.

Jossain vaiheessa tarkoitti siis Ronaldon kohdalla paikkaa avauskokoonpanossa.

Ronaldo pelasi Manchester Unitedissa vuosina 2003–09 ennen siirtymistään espanjalaisjätti Real Madridiin. Hän teki ManU:lle 118 maalia 292 ottelussa ja voitti kolme Valioliigan mestaruutta sekä Mestarien liigan.


Juttua muokattu 11.9. kello 16.05. Lisätty tieto Cristiano Ronaldon avauskokoonpanopaikasta.

Lue myös:

    Uusimmat