Cristiano Ronaldo suuttui vaihtokomennuksestaan – Manchester United -luotsi joutui rauhoittelemaan tähteään

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester United otti keskiviikkona 3–1-vierasvoiton Brentfordista.

Vierasjoukkueen maalivahti David de Gea onnistui pitää isännät aisoissa ensimmäisen puoliajan, ja Manchester pääsi vihdoin heräämään eloon ottelun jälkimmäisellä puoliskolla.

Voittoa varjosti kuitenkin Manchesterin tähtipelaajan Cristiano Ronaldon kiukuttelu, kun joukkueen väliaikaisvalmentaja Ralf Rangnick lähetti tämän vaihtopenkille 71. peliminuutilla.

Vaihtokomennuksestaan suuttunut Ronaldo ei peitellyt pettymystään, vaan portugalilaistähti pyöritteli päätään puiden tilannetta samalla ääneen vielä useita minuutteja vaihtonsa jälkeen.

Lopulta tv-kuvista paljastui, kuinka Rangnick joutui rauhoittelemaan Ronaldoa ja perustelemaan tälle vaihtokäskyään tarkemmin. Myös Ronaldo näytti ymmärtävän valmentajansa ratkaisua hieman paremmin.

Rangnickin vaihtopäätökset tuottivat tulosta, kun Ronaldon kanssa samoihin aikoihin vaihtoon lähteneen Mason Greenwoodin tilalle tullut Marcus Rashford iski taululle lukeman 3–0. Ivan Toney teki isäntien ainokaisen maalin 85. minuutilla.

United on sarjataulukossa seitsemäntenä ja vain kaksi pistettä jäljessä kärkinelikosta.

Tottenham dramaattiseen voittoon

Keskiviikkoillan toisessa myöhäispelissä kohtasivat Tottenham ja Leicester. Toiselle puoliajalle lähdettiin 1–1-tasatilanteesta, mutta isäntäjoukkue meni johtoon 76. peliminuutilla.

Vierasjoukkueen tappio näytti varmalta aina loppumetreille saakka, mutta vaihtopenkiltä tullut Steven Bergwijn iski kaksi maalia lisäajalla, ja Tottenham lähti kotiin 3–2-voiton kera.

Tottenham on sarjataulukossa viidentenä ja vain pisteen päässä neljäntenä olevaa West Hamia.