Kriisikokous Saudeissa – supertähti yli kaksi viikkoa kateissa

Saudi-Arabian jalkapalloliiga on palaamassa talvitauoltaan, mutta mahdollisesti ilman yhtä kirkkainta tähteään. Karim Benzeman ympärillä kuohuu, mikä on asettanut hänen tulevaisuutensa edustamassaan Al-Ittihadissa vaakalaudalle.

Benzema, 36, palasi Saudi-Arabiaan peräti 17 päivää sen jälkeen, kun hänen oli määrä ilmoittautua takaisin Al-Ittihadin vahvuuteen.

Seura, joka ei tavoittanut Benzemaa pitkäksi venähtäneen lomansa aikana, on tiettävästi “raivoissaan” ranskalaishyökkääjän käytöksestä.

Jalkapallotoimittaja Fabrizio Romanon mukaan Benzeman tilanteesta on käyty jopa kriisikokouksia, joiden odotetaan jatkuvan tällä viikolla. Romano kuvailee tilannetta jännittyneeksi.

Saudipomot eivät haluaisi päästää Benzemaa seurasta tammikuun siirtoikkunassa, vaikka entisen Real Madrid -tähden teot puhuvatkin lähtöhalujen puolesta.

Lehdissä on viime viikon aikana pyörinyt huhuja Eurooppaan paluusta, joka ei kuitenkaan tapahtuisi ilman merkittävää palkanalennusta.

Benzema, joka on tehnyt Al-Ittihadin riveissä kaikkiaan 11 maalia 19 otteluun, on ollut yhdistettynä muun muassa Arsenalin ja Chelsean riveihin.

Aiemmin tässä kuussa Jordan Henderson, 33, purki sopimuksensa arabialaisen Al-Ettifaqin kanssa viihdyttyään vain kuusi kuukautta Saudi-Arabiassa. Englannin maajoukkuemies suoritti tämän jälkeen siirron Ajaxiin.

Lue myös:

    Uusimmat