Cristiano Ronaldo jakoi näyttävän Instagram-kuvan – todellisuus paljastui vähemmän mairittelevaksi

Instagram vastaan todellisuus on uusklassinen vastakkainasettelu, josta moni on repinyt oman elämänsä vaiheilla huumoria. Cristiano Ronaldo ei itse huumorilinjalle lähtenyt, mutta hänen Instagramissaan julkaistuun otokseen ikuistettu hetki ei näyttänyt aivan niin kauniilta tosielämässä.

– Ensimmäinen ottelu, ensimmäinen voitto – hienoa jätkät. Kiitos kaikille faneille uskomattomasta kannustuksesta, Ronaldo kirjoitti Instagramissa tahkottuaan ensimmäisen virallisen pelinsä saudiarabialaisen jalkapalloseuran Al-Nassrin sotisovassa.

Al-Nassr kukisti kyseisessä Saudi-Arabian pääsarjan ottelussa Ettifaqin lukemin 1–0, ja täydet minuutit pelannut Ronaldo toimi joukkueensa kapteenina.

Ronaldon Instagram-julkaisussa oli viisi eri kuvaa, joista huomio on kiinnittynyt etenkin yhteen. Siinä portugalilaishyökkääjä on ilmassa ja näyttää vetävän saksipotkua, jollaisia hän on uransa aikana iskenyt komeasti maaliinkin.

Tilanteesta on kuitenkin jaettu sosiaaliseen mediaan myös videomateriaalia. Se paljastaa kylmästi, ettei Ronaldon saksipotkuyritys mennyt tällä kertaa sanonnan mukaan putkeen.

Pallo lensi sen sijaan Ronaldon yli, ja portugalilainen potkaisi pelivälineen sijaan vastustajan pelaajaa Saeed Al Mowaladia, joka näytti huutavan kivusta.

Kyseinen hetki näkyy esimerkiksi oheiselta RMC Sportin YouTube-videolta kohdasta 3:10 alkaen.

Kuten tämäkin esimerkki osoittaa, kauniilta vaikuttavan Instagram-otoksen ympärillä oleva todellisuus voi olla aivan toista kuin hienon näköiseksi ikuistettu välähdys.

Cristiano Ronaldo ensimmäistä kertaa median edessä Saudi-Arabiassa 3:21
Näin Cristiano Ronaldo esiintyi ollessaan siirtonsa jälkeen ensimmäistä kertaa median edessä Saudi-Arabiassa.

Lue myös:

    Uusimmat