Cristiano Ronaldo hurjissa huhuissa – lähde: Juventus valmis kauppaamaan toisen tähden 100 miljoonalla

0:56
Videolla kuvaa Juventuksen edellisestä Mestarien liigan ottelusta.

Jalkapallomaailman kuumin siirtospekulaatiomylly on kääntymässä italialaisjätin Juventuksen suuntaan. Hurjimmat huhut liittyvät nyt portugalialaiseen Cristiano Ronaldoon, jota ollaan väitteiden mukaan kaupittelemassa muualle. Hän ei ole kuitenkaan ainut taho, jonka tulevaisuuden yllä on isoja kysymysmerkkejä.

Tunnetun toimittajan Guillem Balaguen mukaan Juventus haluaa päästä eroon Ronaldon jättimäisestä palkasta.

– Hän ansaitsee yhä 23 miljoonaa euroa vuodessa, eli saman, mitä hän sai Real Madridissa. Kuka maksaa tuollaisia summia? Balague kyselee.

Balaguen mukaan Ronaldoa on kaupiteltu ”aivan kaikkialle”, jopa FC Barcelonaan.

Italialaisen La Gazzetta dello Sportin mukaan Juventus on valmis kuuntelemaan tarjouksia myös argentiinalaisesta tähtihyökkääjästä Paulo Dybalasta.

Lehti väittää, että Juventus voi myydä Dybalan, mikäli joku seura pulittaa hänestä 90-100 miljoonaa euroa.

Raportissa mainitaan Englannin Valioliiga, joka voisi olla potentiaalinen kohde Dybalalle. Esille nousee eritysesti Manchester United, joka on yrittänyt hankkia englantilaisen superlupauksen Jadon Sanchon itselleen. Aikeet ovat kuitenkin epäonnistuneet Sanchon yli 100 miljoonan euron hintalapun takia.

Dybala, 26, on pyörinyt siirtohuhuissa tasaisin väliajoin. Dybala nakutti viime kaudella 33 Serie A:n ottelussa 11 maalia ja antoi 11 maaliin johtanutta syöttöä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja