Mainos

Cristal Snow leikkasi Pete Parkkosen seksiä tihkuvan videon: "Kohu ei yllättänyt lainkaan"

7:59

Cristal Snow kuvailee kohuvideota hyperseksuaaliseksi.

Laulaja Pete Parkkosen rohkea ja provosoiva Kohta sataa -musiikkivideo on herättänyt suurta huomiota.

Videon leikannut laulaja Cristal Snow, videon ohjaaja Viivi Huuskan isoveli, ei yllättynyt kohusta.

– Kävimme Viivin kanssa asiasta aika pitkän keskustelun. Ja kun näin kuvamateriaalia, olin vähän, että okei, tällaisella mennään nyt sisään, Snow kertoo MTV.fille puhelimitse.

– Kyllä Viivi tiesi, mikä se keskustelu tulee olemaan. Hän kuitenkin tutkii paljon sitä, miten seksuaalisuus esitetään meille populaarimusiikin katalogissa. Viiviä kiinnosti tosi paljon idea siitä, että esitettäisiin mies tällaisessa muodossa, missä yleensä esitetään nainen.

Snow kuvailee Pete Parkkosta vahvaksi esiintyjäksi. Hän uskoo siskonsa pitäneen tästä syystä Parkkosta "hyvänä välineenä" miehen esittämiseen normaalista poikkeavassa asetelmassa.

Musiikkilehti Rumba kuvaili videota irstaimmaksi suomalaiseksi musiikkivideoksi ikinä. Millä adjektiivilla Cristal Snow kuvailisi videota?

– Minä en kokenut videon materiaalia irstaaksi. Se on iso, kuvaava adjektiivi, ja hauskaa sinänsä, että he päättivät käyttää sitä sanaa, Snow toteaa.

– Hyperseksuaalinen. Sitä sanaa käyttäisin. Se on todella sitä.

Rohkean musiikkivideon herättämä huomio on ollut pääsääntöisesti positiivista.

– Se on herättänyt mielipiteitä laidasta laitaan. Minun Facebook-seinälläni käydään aika kiivastakin keskustelua esineellistämisestä. Viivin tarkoitus ohjaajana varmasti olikin, että sellaista keskustelua heräisi.

– Teimme Viivin kanssa myös Nelli MatulanLemmikki-musiikkivideon, jossa nainen esittää seksuaalisuuttaan rohkeasti. YouTubessa on aika hirveitäkin kommentteja aiheesta. Mutta sitten taas, kun Pete tekee saman, palaute on lähinnä positiivista.

Cristal Snow toteaa, että keskustelu esineellistämisestä on mielenkiintoista.

– On omituista, miten se on joillekin ongelma, jos joku tekee jotain rohkeampaa, ja se menee nimettelyyn asti. Monet artistitkin ovat osallistuneet keskusteluun siitä, että he ovat itse vastuussa siitä, miten itsensä esittävät.

– Toivoisin, että musiikkivideoiden tekijät lähtisivät tekemään rohkeampia videoita. Olemme Viivin kanssa yrittäneet saada aikaan jotain uutta. Teimme Antti Tuiskun kanssa Peto on irti -videon, joka oli jotain uutta. Pyrimme siihen, että videoissa olisi enemmän sisältöä ja keskustelua heräisi, Snow sanoo.


Laulaja ei usko musiikkivideoissa olevan rajaa siinä, mitä saa näyttää.

– Maailmallahan on ylitetty jo kaikki rajat. Kunhan video vain palvelee biisiä, niin en usko siinä olevan mitään rajoja. Kun välillä kuuntelen siskoni ideoita, niin mietin, että jopa minulla ne voisivat mennä rajan yli, Snow naurahtaa.

– Mutta hän on suuri taiteilija.

Katso otsikon alla Kohta sataa -musiikkivideon ohjaaja Viivi Huuskan haastattelu Huomenta Suomessa.

Katso ylempänä myös kohua herättäneet Pete Parkkosen ja Nelli Matulan musiikkivideot.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja