Mainos

Pete Parkkonen avoimena Ylellä: "Voin ihastua mieheenkin"

Kohua herättäneellä rohkealla musiikkivideolla taannoin otsikoihin noussut laulajatähti kertoi asiasta Kioski-ohjelmassa.

Laulaja Pete Parkkonen, 27, nähtiin keskiviikkona 19. huhtikuuta Ylen Kioski-ohjelmassa. Parkkonen puhui autoa ajaneen toimittaja Constantinos Mavromichalisin kanssa muun muassa ihastumisesta.

– Ihastun helposti. Tykkään ihastumisen tunteesta. Ihastun ihan iästä tai sukupuolesta riippumatta, Parkkonen sanoo haastattelussa.

– Olen enemmän naisiin päin suuntautunut. Mutta voin ihastua mieheenkin. Miespuolisten henkilöiden kanssa pystyy puhumaan mistä tahansa. On pari naispuolista kaveria, joiden kanssa voin puhua mistä vaan, mutta enimmäkseen jätkien kanssa.

Toimittaja kysyy Parkkoselta, onko tämä koskaan tuntenut seksuaalista vetovoimaa miestä kohtaan.

Bruno Marsiin, laulaja vastaa naurahtaen.


Pete Parkkosen joulukuussa 2016 julkaistu Kohta sataa -singlen musiikkivideo herätti runsaasti huomiota. Videolla Parkkonen nähdään suurimmaksi osaksi yläosattomissa ja myös pakarat täysin paljaana öljyttynä.

– Hyvät fiilikset, että saatiin tuollainen myrsky videolla aikaiseksi. Se on juuri sitä, mitä olimme ajatelleetkin. Paljon mielipiteitä ja puhetta se on herättänyt. Video selvästi muutti vähän ihmisten ajatuksia. Monet ovat helpottuneita, että joku rohkeni tämän tehdä. Todella hyvää palautetta tullut. Todella hyvä fiilis, Parkkonen kertoi MTV.fi:n haastattelussa.

Parkkonen sanoi joulukuussa olevansa valmistautunut myös siihen, että hän saattaa videon julkaisun myötä saada jopa suoria ehdotteluita. 

Yle Kioskin haastattelussa laulaja kertoo, että häntä on kähmitty kohuvideon julkaisun jälkeen.

– Olin videolla niin sanotusti alasti, ja sen jälkeen ihmiset luulevat, että olen jotenkin käytettävissä, etten ole enää ihminen. Se on samaan aikaan imartelevaa, mutta raja seksuaalisen häirinnän ja ihastumisen välillä on hiuksenhieno, Parkkonen sanoo.

Katso Pete Parkkosen haastattelu kokonaisuudessaan täällä. Katso ylempänä Kohta sataa -musiikkivideo ja alla kohuvideon ohjaaja Viivi Huuskan haastattelu Huomenta Suomessa.

7:59

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja