Mainos

Cowell viihtyi tiiviisti ystävänsä vaimon kanssa – kuvat

53-vuotias musiikkimoguli Simon Cowell saa lapsen ystävänsä Andrew Silvermanin vaimon Lauren Silvermanin, 36, kanssa.

Cowell on saattanut raskaaksi amerikkalaisen seurapiirirouvan, 36-vuotiaan Lauren Silvermanin, kertovat The Sun ja Daily Mail. Lauren on naimisissa Cowellin liikemiesystävän Andrew Silvermanin kanssa. Pariskunta haki eroa vain pari viikkoa ennen vauvauutisen julkituloa. Laurenin kerrotaan olevan 10. viikolla raskaana.

Vaikka uutinen raskaudesta tuli yllätyksenä monelle on parin tiedetty olleen ystäviä jo pitkään. Daily Mail-lehti raportoi Cowellin ja Silvermanin olleen kavereita jo seitsemän vuoden ajan. He tapasivat toisensa Barbadoksella vuonna 2006 Laurenin lomaillessa siellä miehensä kanssa.

Cowellin seurustellessa Mezhgan Hussainyn kanssa kuului Lauren parin lomaseurueeseen Ranskassa kesällä 2010.

Lauren onkin ollut Cowellin kanssa useilla kaveriporukan lomamatkoilla sekä hyväntekeväisyystapahtumissa. Usein myös Cowellin ystävä ja Laurenin mies Andrew oli mukana matkoilla.

Cowellin naissuhteista on kohistu aiemminkin ja kirjailia Tom Bower kirjoitti niistä Sweet Revenge: The Intimate Life of Simon Cowell –elämäkerrassa. Kirjassaan Bower kuvaili useiden merkittävien naisten kilpailevan Cowellin huomiosta, mutta Laurenin saavan sitä eniten. Bowerin teoksen mukaan läheisempi ystävyys alkoi noin puolitoista vuotta sitten.

Paparazzit bongasivat Cowellin pian jymyuutisen julkitulon jälkeen X Factor -studioilta, mutta musiikkimoguli ei kommentoinut tilannetta.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja