Courteneyn rennon tyylikäs koti rauhoittaa, katso kuvat!

Elle Decor -lehdessä kotinsa esitellyt Frendit-tähti halusi ennen näyttelijänuraansa arkkitehdiksi – ja se näkyy hänen harkitusti sisustamassaan kodissa. Selkeät värit ja yhtenäinen linja luovat upeasta asunnosta ihanan pakopaikan arjen keskellä.

Mustaa, valkoista ja rauhallista harmaata – Frendit-tähti Courteney Coxin koti selkeästi sisustettu, mutta silti ehdottoman mielenkiintoinen. Perusvärejä piristävät

Kopioi Courteneyn tyyli!

Valo on pääosassa rauhaa rakastavan tähden kodissa – ollaanhan sentään meren rannalla! Suuret ikkunat antavat upean näkymän ulapalle, mikä tekee osansa rauhallisesta tunnelmasta.

Vedä ikkunat esiin verhojen alta tai poista ne kokonaan, jotta kesäinen valo pääsee valtaamaan kaikki nurkat. Unohda kirkkaat ja voimakkaat värit ja luota sen sijaan modernin mustavalkoisen ja harmaan yhdistelmään – vahvempia värejä voit halutessasi käyttää pienemmissä yksityiskohdissa, mutta älä liioittele silloinkaan. Valitse enintään kaksi tehosteväriä per huone ja anna pääpainon olla klassisen yksinkertaisilla väriyhdistelmillä.

Luota paksuihin mattoihin, mutta älä vuoraa niillä lattioillasi, vaan anna kauniin pinnan näkyä. Myös rennot printit kuuluvat Corteneyn tyyliin – niitä löytyy niin kodintekstiileistä kuin seinille maalattunakin. Kiinnitä huomiota materiaalien laatuun ja valitse pehmeitä, ylellisiä tekstiilejä.

Seinät somistuvat suurilla, värikkäillä ja näyttävillä tauluilla, mikä tuo eloa muuten niin yksinkertaiseen sisustukseen.

Kuvat: Getty Images/ Shutterstock

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja