Conor McGregorin manageri raotti supertähden suunnitelmia – tähtäimessä jättimäinen nyrkkeilyottelu: "Uskon, että hän ajattelee kuitenkin vapaaottelua ensin"

UFC-tähti Conor McGregor harkitsee palaamista nyrkkeilykehään, myöntää irlantilaisen vapaaottelijan manageri Audie Attar.

Pitkän tauon vapaaottelusta pitänyt McGregor nousi takaisin häkkiin viime tammikuussa, jolloin hän teki selvää jälkeä vastustajastaan Donald Cerronesta 40 sekunnissa. Ottelu oli McGregorin ensimmäinen UFC:ssä sitten lokakuun 2018.

Seuraavaksi McGregorin on tarkoitus kohdata astetta kovemman luokan vastustaja, mahdollisesti kevyen sarjan ehdottomiin huippuihin lukeutuva Justin Gaethje.

Samaan aikaan McGregor on kuitenkin viritellyt nyrkkeilyottelua, mahdollisesti filippiiniläistähteä Manny Pacquaioa vastaan.

– Uskon, että hän ajattelee ensin vapaaottelua, Attar sanoo mediayhtiö USA Todayn alaiselle MMA Junkielle.

– Hän aikoo ehdottomasti nyrkkeillä jossain vaiheessa, mutta uskon, että hän ajattelee ensin vapaaottelua. Vastustaja voi olla Justin Gaethje tai Tony Ferguson tai se voi olla joku muu. Se riippuu vain siitä, miten asiat menevät, ja mitä hän haluaa, Attar kertoo.

Gaethje on UFC:n kevytsarjan rankingissa toisena heti luokkaa hallitsevan mestarin Habib Nurmagomedovin jälkeen. Ferguson on listalla kolmantena.

Attar, joka edustaa myös Pacquaioa, totesi nyrkkeilyottelun olevan aina mahdollinen. McGregor hyväksyi myös aiemmin Oscar de la Hoyan haasteen ottelusta. 47-vuotias ex-nyrkkeilijä ilmoitti tekevänsä selvää McGregorista kahdessa erässä nyrkkeilykehässä.

McGregor teki ammattinyrkkeilydebyyttinsä elokuussa 2017, kun hän kohtasi megaottelussa tappiottoman Floyd Mayweather juniorin. Taidollisesti ylivertainen jenkki sai McGregorin murtumaan ottelun kymmenennessä erässä.

Mayeweather-ottelu keräsi nyrkkeilyhistorian toiseksi suurimmat katseluostostuotot, kun ottelu tilattiin pay per view -ostoksena yli neljälle miljoonalle laitteelle.

Attarin mukaan McGregorin otteluille riittää yhä kysyntää.

– Hän on uskomaton lahjakkuus, eikä vain uskomaton urheilija vaan myös persoonallisuus ja sellainen, jonka fanit haluavat nähdä taistelemassa, Attar luotaa.

Lue myös:

    Uusimmat