Tähtiottelu vireillä! Floyd Mayweather ja Conor McGregor nousemassa jälleen kehään

Ammattilaisuransa lopettanut tähtinyrkkeilijä Floyd Mayweather myöntää neuvottelevansa ottelusta UFC-supertähti Conor McGregoria vastaan.

Mayweather lopetti ammattilaisuransa jo vuonna 2015, mutta 45-vuotias tähti-iskijä on lopettamisenkin jälkeen nähty kehässä useissa näytösotteluissa. Mayweather on otellut muun muassa Youtube-tähti Logan Paulia ja kamppailulajien moniosaaja Tenshin Nasukawaa vastaan.

Tulevana viikonloppuna Mayweather nousee kehään japanilaisen vapaaottelija Mikuru Asakuran kanssa. Tämän jälkeen suunnitteilla on ottelu UFC-tähti Conor McGregorin kanssa.

– Minulla on vielä toinen näytösottelu marraskuussa ja sitten minä ja Conor McGregor vuonna 2023. Emme tiedä, tuleeko se olemaan näytösottelu vai oikea ottelu. Mutta on ollut puhetta molemmista. Minä suosin näytösottelua, Mayweather kertoo Daily Mailin haastattelussa.

Kaksikko on ottanut yhteen jo kerran aikaisemminkin. Vuonna 2017 ammattinyrkkeilysäännöillä järjestetyn ottelun voitti Mayweather teknisellä tyrmäyksellä.

Mayweather ei koe McGregor-ottelun tuottavan hänelle haasteita. Menestyksekäs jenkkitähti valikoi vastustajansa tarkasti, koska hän ei halua ottaa enää riskiä vakavasta loukkaantumisesta.

– En halua otteluita, joissa voisin saada todellisia vahinkoja. Kaverit kuten Conor McGregor ja kaverit, jotka eivät oikeastaan lyö kovaa, kuten tubettajat tai UFC-jätkät. Minua ei haittaa otella tuollaisten yksilöiden kanssa, mutta en halua asettaa itseäni asemaan, jossa voisin satuttaa itseni, Mayweather summaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja