Conor McGregorin ympärillä isoja kysymyksiä – UFC-pomolla vaikeuksia saada supertähti kehään: "Pojalla on niin paljon rahaa"

UFC:n puheenjohtaja Dana Whitella on epäilyksiä Conor McGregorin tulevaisuudesta vapaottelun kuninkuussarjassa. Irlantilaisen lajilegendan on tarkoitus palata kehään Michael Chandleria vastaan myöhemmin tänä vuonna.

McGregor, 34, ei ole otellut heinäkuun 2021 jälkeen hävittyään Dustin Poirierille toista kertaa peräkkäin. Viimeisestä neljästä ottelustaan kolmessa tappion kärsineen urheilijatähden UFC-ura on ollut laskusuunnassa.

McGregorin paluuottelulle ei olla vielä lyöty päivämäärää lukkoon.

White, 52, kertoo McGregorin haluavan päämääräisesti palata vapaaotteluhäkkiin. UFC-pomo myöntää kuitenkin sarjan sisällä vallitsevan resurssikysymyksen vaikuttavan irlantilaisen kaltaisten tähtinimien kiinnittämiseen ottelutapahtumiin tulevaisuudessa.

– Conor soitti minulle muutama päivä sitten ja kertoi rakastaneensa The Ultimate Fighter -televisiosarjan avausjaksoa. Hän kertoi rakastaneensa sitä ja ilmoitti olevansa valmis olemaan mielellään osana sitä, White kommentoi Mirrorin tietojen mukaan.

–On kuitenkin ymmärrettävä se, että tällä pojalla on niin paljon rahaa. Hän on nyt kuin Khabib (vapaaottelulegenda Khabib Nurmagomedov). Näillä herroilla on valtavasti rahaa. Heihin on vaikea nojautua ja saada heidät sisään tappelemaan.

McGregorin paluulle hidasteena on myös poistuminen Yhdysvaltojen antidopingkomitea USADA:n testauspiiristä kuntoutuessaan viimeisimmässä ottelussaan Poirieria vastaan kärsitystä jalan murtumasta.

Toistaiseksi ei olla saatu virallista vahvistusta, onko McGregor palannut testauspiiriin.

McGregor on höyhensarjan ja kevytsarjan entinen mestaruusvyön haltija.

Lue myös:

    Uusimmat