Conan O'Brienin tähtivieras perui viime hetkellä – suosikkikoomikko joutui improvisoimaan kokonaisen jakson

Talk show -juontaja Conan O'Brienin keskusteluohjelma joutui soveltamaan näyttelijävieraan peruutuksen myötä.

Conan O'BrieninConan-keskusteluohjelman perjantain jaksossa nähtiin hauska tapahtumasarja. Suosikkijuontaja joutui ohjelmansa parissa työskentelevien kanssa soveltamaan toden teolla, kun kovassa nosteessa oleva komediatähti Kumail Najiani joutui perumaan vierailunsa ohjemassa.

Nanjianin oli määrä saapua mainostamaan uutta Kimppakyytikytät-elokuvaa, jossa hän on pääosassa Guardians of the Galaxy -tähti Dave Bautistan kanssa. Nanjiani ei kuitenkaan päässyt paikalle, sillä hän oli jumissa Silicon Valley -sarjan juuri alkaneissa viimeisen kauden kuvauksissa.

O'Brien joutui kävelemään yleisön eteen kertomaan, että Nanjiania ei nähtäisi paikalla illan ohjelmassa. Lisäksi Suomessakin vierailleen koomikon ohjelmaformaatti muuttui hiljattain niin, että kahden vierailijan sijaan hänellä on vain yksi vieras jaksoa kohden. Tämä tarkoitti sitä, että Nanjianin peruttua viime hetkellä, oli O'Brienin nauhoitettava perjantain jakso ilman julkkisvierasta.

Tuloksena oli lopulta ennalta-arvaamaton ja hauska jakso. Monologiaan tehdessä O'Brien istahti lavan reunalle ja jutusteli yleisössä istuneen miehen kanssa. Usein yhdysvaltalaisissa keskusteluohjelmissa elokuviaan mainostavat näyttelijät tuovat mukanaan pätkän elokuvasta. O'Brien päätti höynäyttää Nanjiania näyttämällä Kimppakyytikytät-elokuvasta poimitun klipin sijaan pätkän uudesta Leijonakuningas-versiosta, joka kilpailee Nanjianin elokuvan kanssa yleisöistä.

– Kyseessä on pätkä pienestä, yleisöistä kamppailevasta elokuvasta, koitamme antaa sille pientä buustia, O'Brien vitsaili ennen maailmanlaajuisesti odotetun Leijonakuningas-klipin näyttämistä.

Haastattelun tullen O'Brien toi lavalle assistenttinsa Sona Movsesianin, joka on esiintynyt aiemminkin ohjelmassa erilaisissa osioissa. Assistenttiaan haastatellessa O'Brienin ohjelman tekijät saivat Nanjianilta puhelimella kuvatun klipin, jossa hän esiintyi Silicon Valleyn pääosaa esittävän Thomas Middleditchin kanssa.

– Hei Conan, pahoittelut, että Kumail ei päässyt tänään, en muista vuorosanojani, Middleditch pahoitteli lyhyellä videolla.

Katso O'Brienin hauska monologi alta löytyvältä videolta.


Lue myös:

    Uusimmat