Jarmo Kekäläinen hämillään Patrik Laine -vaihtokaupassa poistuneen tähtisentterin käytöksestä: "Toivon, että Pierre-Luc kertoisi totuuden"

6:05
MTV Urheilun toimittaja Marko Leppänen puhui Patrik Laineen siirtymisestä Columbukseen MTV Uutiset Livessä.

Samalla kun Patrik Laine odottaa viisumiasioiden järjestymistä ja verkkojen heiluttamista Columbus Blue Jacketsissa, Pierre-Luc Dubois asettuu Winnipegiin vahvistamaan seuran sentterikalustoa yhdeksi sarjan kovimmista. Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen ei lopultakaan osaa sanoa, miksi Dubois halusi jättää seuran.

22-vuotias Dubois otti julkisesti yhteen armottomasta vaatimustasosta tunnetun päävalmentaja John Tortorellan kanssa ensimmäistä kertaa kuplapudotuspelien aikaan elokuussa.

Joulukuussa kanadalaisen kerrottiin pyytäneen seurajohdolta siirtoa, mutta yllättäen uudenvuodenaattona Columbus julkaisi tämän kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Kauden alettua kävi kuitenkin selväksi, etteivät ongelmat olleet hävinneet mihinkään. Dubois'n pelaaminen oli halutonta ja tehotonta hiihtelyä, jolla hän lopulta pakotti seurajohdon treidaukseen pikaisella aikataululla.

GM Kekäläinen sanoo olevansa tietämätön Dubois'n ongelmien todellisista syistä. Hän painottaa, ettei taustalla voi olla esimerkiksi rahallisia syitä.

– Sopimusta neuvoteltaessa ei ollut mitään ongelmaa. Toivon, että Pierre-Luc kertoisi totuuden, miksi hän halusi seurasta pois. Hän ei ole kertonut sitä edes minulle, ei joukkuetovereilleen tai kenellekään muulle. Kyse ei missään nimessä ollut sopimuksen ehdoista, voit olla varma siitä, Kekäläinen kommentoi TSN:n alaisuudessa toimivan BarDownin mukaan.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja