Columbus Blue Jackets -fanien ele Aleksandr Ovetshkinille ei jättänyt mitään epäselvää

Katso tästä kohokohdat Columbus Blue Jacketsin ja Washington Capitalsin välisestä ottelusta.

NHL-jääkiekkoseura Columbus Blue Jacketsin fanit tekivät mielipiteensä Washington Capitalsin kapteenin Aleksandr Ovetshkinin suhteen selväksi.

Yleisö buuasi Columbuksen kotiottelussa Washington Capitalsin venäläiskapteenille Ovetshkinille alituiseen, kun hän koski kiekkoon.

Asian nosti esiin taiston tuoksinassa muun muassa The Athleticin toimittaja Aaron Portzline, joka kirjoitti Twitterissä, ettei ole epäilystäkään siitä, että buuaus oli seurausta Ovetshkinin pitkäaikaisesta poliittisesta tuesta Venäjän presidentille Vladimir Putinille.

Washington päihitti Columbuksen vieraissa selvin 7–2-numeroin. Ovetshkin merkkautti ottelussa tehopisteet 1+1, ja suomalaishyökkääjä Patrik Laine teki Columbuksen toisen maalin.

Ovetshkin nousi aiemmin tällä viikolla NHL:n kaikkien aikojen kolmanneksi parhaaksi maalintekijäksi. Suhtautuminen Putinin vankkumattomana kannattajana tunnettuun venäläiseen konkarihyökkääjään on ollut kuitenkin ristiriitaista. Hän ei ole paheksunut tai tuominnut Venäjän sotilaallista hyökkäystä Ukrainaan.

Lue myös:

    Uusimmat